Vreme

U Srbiji u nedelju oblačno i hladno sa snegom, dok se obilnije padavine očekuju na jugu i na istoku. Već u toku jutra u severozaopadnim i zapadnim, a do kraja dana u ostalim predelima očekuje se prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno jak. Minimalna temperatura od -4 do 0°C,maksimalna dnevna od -1 do 1°C.

U Beogradu u nedelju u toku jutra oblačno sa snegom. Potom sledi prestanak padavina, a do kraja dana i razvedravanje. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 0°C. 

U ponedeljak u utoku jutra suvo i veoma hladno, ponegde i sa maglom, a u većini predela očekuje se umeren do jak mraz. Tokom dana očekuje se naoblačenje sa snegom. U utorak oblačno sa snegom. Na krajnjem severu tokom ponedeljka i utorka biće uglavnom suvo. U sredu u većem delu Srbije biće suvo, hladno i tmurno, ponegde i sa maglom, dok se na jugu i zapadu očekuje provejavanje slabog snega. Maksimalna temperatura od ponedeljak do srede biće uglavnom od -2 do 2°C. U četvrtak nakon jutra sa mrazem i maglom, tokom dana malo toplije sa sunčanim intervalima, ali krajem dana i tokom noći novo naoblačenje.

Izvor:  weather2umbrella

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *