101 NAČIN DA JE OSVOJITE

Iznenadite vašu lepšu polovinu za Dan žena

Dragi naši muškarci, da li ste znali da se 98% žena oseća posebnom kada dobije cveće?

Da li zato što cveće najbolje ume ženi da pomazi dušu i ego ili zato sto joj daje osećaj posebnosti? Ona je jedinstvena, ona je kraljica.

Kakvu to magičnu moć ima cveće u našim životima?!

Druga svetska istraživanja pokazuju da 90% muške populacije poklanja cveće samo kada je važan datum.

A kako to naši Srbi rade? Istraživanja u Teleflori pokazuju da su naši muškarci galantni i darežljivi, od stila i ukusa. Oni vole da ženu obraduju cvećem. Oni je osvajaju cvećem.!

Zato, dragi naši nemojte propustiti ovaj važan datum, 8. mart kako biste svojim omiljenim damama na laticama cveća ispisali svoju ljubav, svoje “ hvala “.

Bolje nego rečima cvećem se mogu izraziti i najtananija osećanja, jer cvet je slika duševnih vrlina, a buket cveća slika duhovnog savršenstva.

Ne morate vi, kao što je to radio rimski bog Bahus jureći nimfu ružinim grmom, da poručujete da je volite ogromnim buketom od 101 ruže ili 1001 ruže.

Neka to bude jedna, maštovito aranžirana, u kutiji ili bez, propraćena iskrenim rečima.

Skladna kompozicija pastelnih tonova sa svećom će sigurno raznežiti Vašu suprugu, prefinjenu i romantičnu dušu i uneti novu dimenziju u Vaš odnos.

zaljubljeni par

Vaša prijateljica je vodolija? Zapamtite, belo cveće je omiljeno cveće vodolija!

Za dominantnu i strastvenu damu – razbarušeni, divljekultivisani stil, jakih boja i životnog žara je pun pogodak.

Poigrajte se njenim čulima i zagolicajte joj maštu, pošaljite joj hedonističku korpu cveća, slatkiša i vina.

Ako Vaše drago biće ne stanuje u Vašem gradu, uz pomoć Teleflorine porodice rasute u 185 zemalja, možete je podsetiti na Vas u bilo kom delu sveta da je.

A ako ne znate šta i kako, a želite da je učinite posebnom prepustite se znanju i mašti Teleflorinih cvetnih eksperata, imaju oni prave reči i pravi cvet i za Vašu majku, i za Vašu suprugu i sestru i ljubavnicu…

I tako, dragi naši, u Teleflori je svaki buket jedna priča, jedan san, jedna nada.

Kada cveće govori nestaju granice između ljudi i zemalja i sve postaje osmeh na licu i sjaj u oku i po pravilu ima srećan kraj!

Izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *