Vremenska Prognoza

Vremenska Prognoza U Srbiji u petak jutro vedro i hčadno, ponegde sa slabim mrazem, a u dolinama i kotlinama i sa maglom. Tokom dana biće sunčano i toplije. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od -1°C na zapadu do 7°C na istoku i jugoistoku Srbije, maksimalna dnevna od 14 do 20°C.

U Beogradu u petak nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana sunčano i toplije. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 3°C, na širem području grada 1°C, maksimalna dnevna 17°C.

Tokom vikenda i u ponedeljak sunčano i još toplije. Maksimalna temperatura u subotu od 17 do 22°C, a u nedelju i u ponedeljak od 18 do 23°C.

U ponedeljak posle podne u severnim, a krajem dana i tokom noći i u ostalim predelima Srbije očekuje se naoblačenje i zahlađenje, uz jak severozapadni vetar, a u južnim i centralnim predelima očekuje se i kiša.

U utorak oblačno i osetno hladnije, ponegde sa kišom, u brdsko-planinskim ppredelima sa susnežicom i snegom. Duvaće jak, na udare i olujni severozapadni vetar.

U Beogradu tokom vikenda i u ponedeljak sunčano i još toplije. Maksimalna temperatura biće od 20 do 22°C. U ponedeljak krajem dana i tokom večeri naoblačenje i zahlađenje, uz jak severozapadni vetar. U utorak oblačno i osetno hladnije, uz uslove za slabu kišu.
Duvaće jak, na udare i olujni severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 12°C.

Izvor: weather2umbrella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *