Dobro došli

Dobro došli na najopasniju predstavu na svetu: Aplauz

Dobro došli….

Glavni junak romana Aplauz, Ben, dete je imućnih roditelja, pripada čistima i uživa sve privilegije i povlastice. S druge strane, otpadnici u cirkusu dele najstrašniju sudbinu. Za njih je svaki dan čista lutrija, i dovoljno je samo da upravnik poželi da ih nema i nestaće.

Ben je oduvek maštao da prisustvuje nekom nastupu. Iako i sam nije svestan da su razlike dva sloja društva samo varka i zasnovane na lažima, vrlo brzo, realnost će ga osvestiti na najneprijatniji način.

Kad Ben konačno poseti najopasniju predstavu, uvideće da ta razlika nije onakva kakvom je predstavljaju. Da li će u okrutnom svetu bogatih gledalaca i siromašnih akrobata Hošiko i Ben uspeti da prekinu ovu krvavu zabavu i ostvariti naizgled nemoguću ljubav, saznajte u romanu Aplauz!

Pre nego što je postala pisac, autorka Hejli Barker radila je kao nastavnik engleskog u srednjoj školi. Oduvek je maštala o tome da se bavi pisanjem, a danas joj se san ostvario i srećna je što ima mogućnost da svakog dana radi ono što najviše voli.

Vulkan izdavaštvo do sada je objavilo veliki broj sličnih naslova za tinejdžere, među kojima su Srp: Čuvari smrti Nila Šustermana, Surova lepota Rozamund Hodž, Pod srećnom zvezdom Rošani Čokši i drugi.

Izvor: Vulkan Izdavastvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *