Obećanje krvi korica Maklelan -

Obećanje krvi Doba kraljeva je mrtvo. Ja sam ga ubio.

Obećanje krvi Magija, napete scene i likovi koje ćete dugo pamtiti.

Ukoliko ste ljubitelji kvalitetne fantastike, roman Obećanje krvi postaće vaša nova opsesija. Neverovatna magija, dinamične scene i specifični likovi doneli su knjizi svetsku popularnost, a sada će osvojiti i srca čitalaca širom regiona.

Reč je o debitantskom romanu Brajana Maklelana, za koji je dobio nagradu Morningstar u kategoriji najboljih pisaca početnika u fantastici.

Kad nakon puča feldmaršal Tamas pošalje korumpirano plemstvo na giljotinu, samo nakratko će usrećiti gladni narod. Ne samo da je tim činom izazvao rat sa Devet nacija i unutrašnje nemire već je navukao na sebe bes fanatika rojalista i pohlepnih saveznika: crkve, radničkih sindikata i plaćenika.

Ne preostaje mu ništa drugo nego da se osloni na dva moćna barutna maga: Tanijela, briljantnog strelca, i Adamata, penzionisanog policijskog inspektora, čija će lojalnost biti na probi.

Dok pretnje stižu sa svih strana, počinju da kruže priče o proročanstvima koja predskazuju smrt i uništenje, stare legende o bogovima koji se bude da bi hodali zemljom. Legende u koje obrazovani čovek ne može da poveruje, a možda bi trebalo.

U neobičnom svetu u kom se prepliću magija i tehnologija, da li će neko uspeti da se suprotstavi čarobnjacima koji kontrolišu barut i metke? Odgovor saznajte u neverovatnoj knjizi epske fantastike Obećanje krvi.

Autor Brajan Maklelan poreklom je iz Ohaja, studirao je engleski jezik i kreativno pisanje. Živi sa suprugom na planini, gde provodi vreme u pisanju knjiga, šetnjama i igranju igrica. Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje njegovo delo, a naslovi sa sličnom tematikom su Peto godišnje doba N. K. Džemisin i Besmrtni Ketrin M. Valente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *