PORODICA I PRIJATELJI

PORODICA I PRIJATELJI ZABRINUTI!

PORODICA I PRIJATELJI ZABRINUTI!  Multitalentovani momak, Nenad Škundrić, odlučio je da nakon završenog posla u firmi ne koristi prevozno sredstvo, već da se prošeta do stana i to prečicom, kako bi što pre stigao kući, s obzirom na to da je sutradan imao zakazano slikanje za jedan nemački magazin.


On je krenuo nešto malo posle 22h, ali se ni posle dva sata nije pojavio u svom stanu, bez obzira što mu do istog treba svega 20-ak minuta laganog hoda.

Prijatelji i porodica kojima se javio kada je krenuo, bili su zabrinuti kada su shvatili da im se ne javlja ni posle više od dva sata, a dogovor je bio da će ih pozvati, za nekih, najkasnije pola sata, kako bi se dogovorili za sutrašnje slikanje i organizovali završavanje nekih privatnih obaveza. Tragom ove informacije, pozvali smo Škundrića koji se javio na telefon i rekao nam sledeće:

 Ma, meni je sve to bezazleno, najiskrenije. Iako je bilo prilično kasno, nisam se obazirao na to, već mi je bilo smešno što sam se izgubio na svega nekoliko minuta od stana. Poznato je da se ne plašim nikoga i ničega, tako da nisam ni razmišljao da li je nešto loše moglo da mi se desi. Više su se zabrinuli moji prijatelji i porodica.

U jednom momentu, ja sam seo blizu neke njive, šta li je već, nazvao mamu i počeo da se smejem objasnivši joj o čemu se radi. Ona je prvo mislila da sam pijan, iako zna da od alkohola pijem samo belo vino i to jednu čašu, najviše dve. Na kraju je sve ispalo dobro, jer sam zahvaljujući prijateljima koji su došli po mene konačno posle dva sata bio u svom krevetu.

S obzirom na to da se osećam iscrpljeno, premoreno i bez energije, zamolio sam saradnike da odložimo slikanje jer zaista ne bih bio u stanju profesionalno da odradim sve što smo zamislili, ali ćemo to uraditi već iduće nedelje, tako da nema potrebe za panikom, sve je ok, rekao je Škundrić.
By: Jelena Filipovic

Izvor: (pressserbia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *