Srbija Prognoza vremena

Srbija prognoza vremena za četvrtak 11.07.2019. i za naredne dane

Srbija prognoza vremena za četvrtak… U Srbiji u četvrtak jutro veoma sveže, u dolinama i kotlinama i sa maglom. Tokom dana biće pretežno sunčano i toplije, ali i dalje sveže za ovo doba godine, povremeno uz umerenu oblačnost.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan, a na istoku Srbije i jak. Minimalna temperatura od 8 do 14°C, maksimalna dnevna od 21°C na jugu do 26°C na severu Srbije.

U Beogradu u četvrtak nakon relativno svežeg jutra za ovo soba godine, tokom dana pretežno sunčano i toplije, ali i dalje sveže za ovo doba godine, povremeno uz umerenu oblačnost. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna dnevna 25°C.

U Srbiji u petak umereno oblačno, a maksimalna temperatura biće od 24 do 28°C. Za vikend i početkom sledeće sedmice očekuje se promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 23 do 27°C.

U Beogradu u petak umereno oblačno, a maksimalna temperatura biće do 26°C. Za vikend i početkom sledeće sedmice očekuje se promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Maksimalna temperatura do 25°C.

IZVOR: (weather2umbrella.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *