BEOGRAD PROGNOZA VREMENA Upozorenje Crveni meteoalarm grmljavina

BEOGRAD PROGNOZA VREMENA

BEOGRAD, PROGNOZA VREMENA ZA: 06.09.2019.

Promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplo. Vetar slab do umeren severni. Jutarnja temperatura oko 16 °C, najviša dnevna oko 28 °C.

BEOGRAD, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 13.09.2019.god.)

Promenljivo oblačno sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom, češćim u subotu posle podne i početkom naredne nedelje. U drugoj polovini sedmice suvo sa sunčanim intervalima.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 05.09.2019.

Pretežno sunčano, samo posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti na krajnjem jugozapadu zemlje izolovana pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severni i severoistočni. Najviša dnevna temperatura od 25 do 30 °C.

Mesto-za-rekl-300x156

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 06.09.2019.

Promenljivo oblačno i toplo, pre podne sa dužim sunčanim intervalima, posle podne na jugu i zapadu sa kratkotrajnim lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren severni. Jutarnja temperatura od 11 do 16 °C, najviša dnevna od 27 do 31 °C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 13.09.2019.god.)

Promenljivo oblačno sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom, češćim u subotu i početkom naredne nedelje. U drugoj polovini sedmice suvo sa sunčanim intervalima.

RHMZ Srbije je referentna ustanova sa punom odgovornošću za izradu i prezentovanje prognoza vremena i voda, davanje upozorenja i najava za vanredne i opasne meteorološke i hidrološke pojave.

Izvor: RHMZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *