TRAGEDIJA U ZEMUNU: Poginuo poznati reper

TRAGEDIJA U ZEMUNU: Poginuo poznati reper Dalibor Andonov Gru

TRAGEDIJA U ZEMUNU Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je danas kod Nautičkog kluba “Zemun” nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Kako se nezvanično saznaje, on je tragično stradao oko 15.20 časova, a iz vode su ga izvukli prijatelji.

Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt na licu mesta.

Dalibor Andonov Gru poginuo je danas u toku vožnje kajtom, a oduvek je voleo andrenalin, o čemu je i govorio pre samo dve nedelje.

Mesto-za-rekl-300x156

“U snoubord sam zaljubljen od prvog dana kad sam stao na dasku. To je bilo neke 1996. godine… U to neko vreme sam bio u fazonu da bih menjao pet letovanja za jedno zimovanje. To, izležavanje na plaži… Dosadno, baš dosadno. (smeh) Međutim, onda sam 2005. “otkrio” kajt. Pokušao da vozim kajt, naučio, i od tada mi je to – tu. Ne prođe ni dan da ne pogledam kajt video, neku sliku sa letovanja”, rekao je Gru i dodao:

“Snoubord, kajt, skakao sam iz aviona… Pre neki dan sam pričao sa nekim drugarom, on je poznavao nekog tipa koji je doživeo nesreću i poginuo. Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš. Bandži sam probao, veća frka mi je to bilo, od aviona. Kad se penješ, ceo kran se ljulja, imaš osećaj da će da se sruši. Kaže onaj “Na 5 skačeš”. Ja kažem “Majstore, skačem na jedan, samo da odem odavde!” (Smeh) To mi je bio najveći strah”, ispričao je Gru pre dve nedelje.

Dalibor Andonov je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a posle toga u Beograd.

FOTO: PRINTSCREEN

Izvor: Kurir.rs/K.Đ/Telegraf, Foto: Printscreen/Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *