VREME ZA: 25.09.2019. UPOZORENJE NA KRATKOTRAJNE VREMENSKE NEPOGODE

UPOZORENJE NA KRATKOTRAJNE VREMENSKE NEPOGODE

UPOZORENJE NA KRATKOTRAJNE VREMENSKE NEPOGODE ZA PODRUCJE SRBIJE (za 09.09.2019.)
Sutra posle podne na severu Srbije lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode: obilni pljuskovi sa količinom padavina većom od 20 mm za kratak vremenski period, pojava grada i olujni vetar.

BEOGRAD, PROGNOZA VREMENA ZA: 09.09.2019.
Promenljivo oblačno i toplo. Pre podne sa sunčanim periodima, posle podne povremeno s kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Vetar umeren povremeno i jak jugoistočni, posle podne u slabljenju i skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 19 °C, a najviša oko 27 °C.

BEOGRAD, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 16.09.2019.god.)
Umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima i toplo. Krajem perioda jače naoblačenje sa kišom, lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i padom temperature.

Mesto-za-rekl-300x156

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 09.09.2019.
Promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i toplo. Od sredine dana na severu Srbije i u planinskim predelima mestimično s kišom i pljuskovima sa grmljavinom.
Lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode: obilni pljuskovi, kratkotrajna pojava grada i olujni vetar. Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u donjem Podunavlju jak povremeno i olujni, jugoistočni, posle podne u slabljenju i skretanju na zapadni i severozapadni.
Najniža tempetatura od 13 do 20 °C, a najviša od 25 do 30 °C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 16.09.2019.god.)
Umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima i toplo, samo se u planinskim predelima očekuje ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Krajem perioda jače naoblačenje sa kišom, lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i padom temperature.

Izvor: Republički Hidrometeorološki Zavod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *