Vremenska Prognoza za Vreme Sutra Kratkoročna Prognoza Vremena

Vreme Sutra i za naredne dane!

Vreme Sutra
BEOGRAD, PROGNOZA VREMENA ZA: 03.10.2019.

Oblačno i osetno hladnije, povremeno s kišom i pljuskovima. Vetar umeren, povremeno i jak, severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja od 14 °C do 16 °C. Uveče prestanak padavina, a tokom noći postepeno smanjenje oblačnosti uz slabljenje vetra.

BEOGRAD, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 10.10.2019.god.)

U većini dana hladno, umereno oblačno i uglavnom suvo, samo u subotu, utorak i četvrtak oblačno povremeno sa kišom. Krajem perioda porast temperature.

Mesto-za-rekl-300x156

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 03.10.2019.

Naoblačenje iz severnih i zapadnih predela ujutru proširiće se na centralne, a pre podne i na ostale krajeve uslovljavajući osetan pad temperature, kišu, pljuskove, a u južnoj i jugoistočnoj Srbiji ponegde i grmljavine. Vetar umeren i jak, severozapadni, samo još ujutro na istoku i jugu slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 10 °C do 15 °C, a najviša od 14 °C na severozapadu do 24 °C na istoku i jugu. Posle podne, uveče i tokom noći u većini predela postepeni prestanak padavina i smanjenje oblačnosti najpre na severozapadu uz slabljenje vetra. Tokom noći na visokim planinama kratkotrajna pojava snega.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 10.10.2019.god.)

U većini dana hladno, umereno oblačno i uglavnom suvo, samo u subotu, utorak i četvrtak oblačno mestimično sa kišom. Krajem perioda porast temperature.

Republički Hidrometeorološki Zavod
Odsek za kratkoročnu i srednjoročnu prognozu vremena,
rane najave i upozorenja
www.hidmet.gov.rs
e-mail: prognoza@hidmet.gov.rs
tel: 011/2542-184, 011/30-50-968

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *