Istočnjačka filozofija

Istočnjačka filozofija i mudrost u knjizi Niko nije savršen Od autora svetskog bestselera
Uspori i videćeš čudo života

 

Istočnjačka filozofija i mudrost u knjizi Niko nije savršen istinska sloboda je kada ne strepiš zbog nesavršenosti, poručuje Hemin Sunim knjigom Niko nije savršen. Istočnjačka filozofija i mudrost pretočene u divno i pitko štivo pomogle su milionima ljudi širom sveta da prihvate činjenicu da savršenstvo ne postoji i da mu ne treba opsesivno težiti. Knjiga sadrži mnoštvo autobiografskih elemenata, koji daju posebnu notu napisanom.

Sigurno vam se događalo da se svojski trudite da nešto postignete, a kada u tome uspete, ipak niste zadovoljni. Smatrate da je sve moglo da se obavi bolje.

Nastavljate tako da radite i razmišljate i često bivate razočarani. Stalno težite savršenstvu koje vam nekako uvek izmakne. Postavlja se pitanje da li ono uopšte postoji i da li vam je zaista neophodno?

Istočnjačka filozofija

Uz knjigu Niko nije savršen zavolećete i prihvatićete sebe sa svim svojim manama i vrlinama i postaćete srećniji i zadovoljniji. Volećete više i sebe i druge. Zbirka životnih mudrosti pomoći će vam da prihvatite svoje savršene nesavršenosti i počnete da uživate u životu jer to zaslužujete i dugujete sebi.

Autor knjige koja je pomogla ljudima širom sveta, Hemin Sunim, budistički je monah, rođen u Koreji. Doselio se u Sjedinjene Američke Države da studira film, ali nekako se obreo u religiji.

Školovao sa na Berkliju, Harvardu i Prinstonu i prvi je korejski monah koji je podučavao religiju na nekom američkom koledžu. Živi na relaciji Njujork – Južna Koreja.

Ima više od milion pratilaca na Tviteru i Fejsbuku, a njegova najpoznatija knjiga Uspori i videćeš čudo života prodata je u više od tri miliona primeraka i za sada prevedena na dvadeset devet jezika.

Pročitajte:  SRPSKA JUTJUBERKA PRVA U TRENDINGU U HRVATSKOJ!

IZVOR: Vulkan Izdavastvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *