SRPSKA JUTJUBERKA PRVA U TRENDINGU U HRVATSKOJ

SRPSKA JUTJUBERKA PRVA U TRENDINGU U HRVATSKOJ!
Osuli paljbu: “Ovo je gore od svake CAJKE, ograničite DECI internet!

SRPSKA JUTJUBERKA PRVA U TRENDINGU U HRVATSKOJ!  Jedna od najpopularnijih srpskih Jutjuberki Kika, koja je u proteklom periodu bila u žiži javnosti zbog svađe sa kolegom Bogdanom Ilićem, koji je poznatiji kao Baka Prase, objavila je svoju prvu pesmu koja je za kratko vreme postala jedna od najpopularnijih u regionu.

Tako se i u Hrvatskoj ova pesma nalazi u trendingu, što je bio povod da na hrvatskom portalu Index.hr izađe tekst pod naslovom: “Srpkinja obara rekorde: Najpopularnija pesma u Hrvatskoj je gora od svake cajke”.

Pored velikog broja pregleda, pesma ima dvostruko više dislajkova, a evo šta u pomenutom tekstu piše o mladoj Jutjuberki.

www.radiocool.rs

“Kada vidite trending na Jutjubu u Hrvatskoj, verovatno ćete razmisliti o tome da svojoj deci ograničite vreme za internet. Sa gotovo dva miliona pregleda na prvom mestu Jutjuba u Hrvatskoj je srpska Jutjuberka K1KA čija se pesma “Penjem se na tron” zaista popela na tron. Osim što je najpopularnija pesma u regionu, Kikina pesma je skupila i neverovatnih 150 hiljada dislajkova, odnosno dvostruko više dislajkova nego lajkova.

Postavljen je i video pesme, ali i upozorenje da je slušate na sopstvenu odgovornost.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Izvor: Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *