BEOGRAD PROGNOZA Novogodišnji Vašar

BEOGRAD PROGNOZA

BEOGRAD PROGNOZA VREMENA ZA: 25.12.2019.

Do kraja dana pretežno oblačno, povremeno slaba kiša. Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar. Najviša temperatura 8 °C.

BEOGRAD PROGNOZA VREMENA ZA: 26.12.2019.

Oblačno, povremeno s kišom. Vetar umeren, severozapadni. Temperatura od 4 do 6 °C.

BEOGRAD IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 02.01.2020.god.)

Do kraja sedmice umereno do potpuno oblačno i hladnije. U petak slaba kratkotrajna kiša, a u subotu slab sneg. U nedelju prestanak padavina. Od ponedeljka do kraja perioda suvo sa jutarnjom maglom, a u toku dana sa sunčanim intervalima i temperaturom u porastu.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 25.12.2019.

Do kraja dana umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Padavine će biti slabog intenziteta. Duvaće slab i umeren, na planinama i ponegde u nižim predelima kratkotrajno jak, zapadni i severozapadni vetar. Najviša temperatura od 5 do 10 °C.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 26.12.2019.

Oblačno, povremeno s kišom, na planinama sa snegom. Uveče i u toku noći sneg je moguć ponegde i u brdskim predelima. U Negotinskoj Krajini, kao i na severozapadu Vojvodine uglavnom suvo uz delimično razvedravanje posle podne. Vetar umeren, ponegde i jak ,severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 5 °C, a najviša od 4 do 9 °C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 02.01.2020.god.)

Do kraja sedmice umereno do potpuno oblačno i hladnije. U petak lokalna pojava slabe kiše. U brdsko-planinskim predelima provejavanje snega. Uveče i u toku noći, kao i u subotu, slab sneg se očekuje i u nižim predelima, ponegde uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača, uglavnom u zapadnim i južnim krajevima Srbije. U nedelju prestanak padavina. Od ponedeljka do kraja perioda suvo sa jutarnjom maglom, a u toku dana sa sunčanim intervalima i temperaturom u porastu.

Republički Hidrometeorološki Zavod 
Odsek za kratkoročnu i srednjoročnu prognozu vremena,
Rane najave i upozorenja
www.hidmet.gov.rs
E-mail: prognoza@hidmet.gov.rs
tel: 011/2542-184, 011/30-50-968

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *