Kari Mora

Kari Mora Novi triler Tomasa Harisa koji ste dugo čekali

Kari Mora Od autora bestselera Kad jaganjci utihnu Posle pauze duge trinaest godina, čuveni autor Tomas Haris napisao je novi roman pod nazivom Kari Mora, priču o zlu, pohlepi i posledicama mračne opsesije.

Nakon trideset miliona prodatih primeraka knjige Kad jaganjci utihnu, legendarni pisac koji je stvorio Hanibala Lektera vraća se s novim napetim trilerom.

Iako nova knjiga nema veze sa dosadašnjim serijalom o ozloglašenom Hanibalu Lekteru, autor je zadržao prepoznatljiv stil pisanja. Elementi zavisti, mračnih opsesija i borbe za opstanak prepliću se sa zlom, koje je utkano u svaku stranicu.

Kari Mora

Glavna junakinja romana Kari Mora pobegla je od revolucije u potrazi za novim početkom.

U Majamiju, naizgled zaštićena, radi razne poslove da bi preživela. S druge strane, lep, ali obeležen ratom, nemilosrdni ubica Hans-Peter Šnajder zarađuje za život tako što ostvaruje najsurovije i najmorbidnije fantazije bogatih i moćnih.

Predvodnik je grupe beskrupuloznih ljudi koji tragaju za blagom – dvadeset pet miliona dolara u zlatnim polugama leži skriveno ispod vile koja je nekada pripadala Pablu Eskobaru, kolumbijskom kralju droge.

Svojom neobičnom i zastrašujućom pojavom Hans-Peter u ljudima izaziva gađenje i strah, ali on ne mari za to. Jer kad prepoznaju čudovište u njemu, obično je već kasno. Sve dok ne izabere Kari Moru, ženu koja se ne plaši da pogleda demona pravo u oči.

Američki pisac Tomas Haris najpoznatiji je po romanima o Hanibalu Lekteru. Rođen je 1941. godine u Džeksonu, u Tenesiju. Diplomirao je engleski jezik, a kad se preselio u Njujork, postao je dopisnik agencije Asošijeted pres. Dobitnik je mnogih prestižnih nagrada i priznanja, a kuriozitet je da od 1976. godine nije dao nijedan intervju. Svi ljubitelji čuvenog pisca mogu da potraže njegov novi roman u Vulkan knjižarama širom Srbije, kao i na sajtu Izdavaštva www.vulkani.rs.

PROČITAJTE JOŠ: Ulica otvorenog srca 2020

Izvor: Vulkan Izdavastvo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *