Loši momci zauvek

Loši momci zauvek stiže u bioskope! Treći nastavak kultne krimi komedije!

Loši momci zauvek …. Dugo očekivani nastavak kultnog filma o omiljenim lošim momcima stiže od 16. janura na velika platna širom zemlje! Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) vratili su se kako bi još jednom, po posljednji put, u zajedničkoj akciji na svoj posebni način kriminalce strpali tamo gde im je i mesto – iza rešetaka!

Ostvarenje „Loši momci zauvek“ i ovog puta predstavlja savršenu kombinaciju akcije i humora!

Za američkog producenta Džerija Brukhajmera, ponovno „oživljavanje“  kultnih likova i njihovog sveta bilo je nešto što su on i njegov tim dugo planirali.

Posebno mu je drago što će publika imati priliku da ponovo provede neko vreme sa Mikeom i Marcusom – lošim dečacima. „Film je prepun neverovatnih trikova, sjajnih novih likova i iznenađujućih otkrića“, ističe on. „Čak i ako niste videli prethodne filmove o „Lošim momcima“, uskočite pravo u ovaj i zaljubićete se u ove likove i vožnju kojom vas vode“.
Loši momci zauvek
Ovog puta naši omiljeni „loši momci“ jesu nešto stariji, ali su podjednako opaki. Iako Marcus (Martin Lawrence) svom dugogodišnjem partneru Mikeu (Will Smith) najavljuje skorašnji odlazak u penziju, Mike ga nagovora da učestvuje u još jednoj ludoj misiji.Film „Loši momci“ s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i oduševio publiku širom sveta sjajnim spojem akcije i komedije.

Film je Smitha i Lawrencea lansirao među najveća holivudska imena, a obojici je to tada bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu.
PROČITAJTE JOŠ: Božić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *