ODLUKA OPŠTINSKOG ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE Opovo Odluka o merama SAOPŠTENJE Linijski koridorski prevoz

Linijski koridorski prevoz iz OPŠTINE OPOVO do Padinske Skele

IZVOR : GLAS OPOVA 

Linijski koridorski prevoz iz OPŠTINE OPOVO do Padinske Skele Na osnovu uputstva Vlade Republike Srbije koje se odnosi na linijski koridorski prevoz, koji su lokalne samouprave u obavezi da obezbede u toku vanrednog stanja, Opština Opovo ima obavezu da za zdravstvene radnike koji rade na teritoriji naše opštine obezbedi prevoz do Doma zdravlja Opovo i zdrvstvenih ambulanti u Sakulama, Barandi i Sefkerinu.

Lokalna samouprava je Domu zdravlja već ustupila službena vozila Opštinske uprave na raspolaganje, tao da vozači zdravstvene ustanove vrše prevoz medicinskog osoblja i radnika Doma zdravlja Opovo do Beograda i Pančeva.

Mada nije baš jasno definisano koja je obaveza kada govorimo o zdravstvenim radnicima koji rade na teritoriji drugih gradova a žive na teritoriji naše opštine, na osnovu zahteva beogradskih zdravstvenih centara, Opština Opovo od sutra uspostavija linijski koridorski prevoz za zdravstvene radnike koji rade u Beogradu, na relaciji Sakule – Baranda – Opovo – Sefkerin – Padinska Skela, odakle će, takođe koridorskom linijom L26 moći da se prevezu do Beograda, konkretno Omladinskog stadiona“.

POLAZAK IZ OPŠTINE OPOVO: Sakule centar 4:45; Baranda centar 5:00; Opovo autobuska stanica 5:15; Sefkerin centar 5:30; Padinska Skela 5:55.

POLAZAK IZ PADINSKE SKELE (JUTARNJI): Padinska Skela 7:00; Sefkerin centar 7:25; Opovo autobuska stanica 7:40; Baranda centar 7:55; Sakule centar 8:10.

POLAZAK IZ PADINSKE SKELE (VEČERNJI): Padinska Skela 19:50; Sefkerin centar 20:15; Opovo autobuska stanica 20:30; Baranda centar 20:45; Sakule centar 21:00.

PROČITAJTE JOŠ: KOLIKA JE NORMALNA TEMPERATURA TELA?

Lokalna samouprava apeluje na sve građane, kao i privredne subjekte gde rade naši sugrađani,
da se jave na telefon 013682-141 ili da se njihovi poslodavci jave na e-mail adresu prevoz@opstinaopovo.org.rs ,
pošalju svoje zahteve i režime rada kako bi na osnovu toga lokalna samouprava mogla da organizuje prevoz.

Takođe, apeluje se na poslodavce i privredne subjekte sa teritorije Grada Beograda i drugih gradova, da radno vreme za radnike sa teritorije naše opštine kreiraju u skladu sa ovim redom vožnje koji je Opština Opovo definisala.

NAPOMINJEMO DA SPISAK PUTNIKA DOSTAVLJA POSLODAVAC NA PREDMETNU E-MAIL ADRESU GORE IZ TEKSTA!

IZVOR: GLAS OPOVA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *