Prognoza Vremena za 15 Maj Prognoza vremena za subotu

Prognoza Vremena za 14 Maj i izgledi vremena za sedam dana

Prognoza Vremena za 14 Maj i izgledi vremena za sedam dana.
BEOGRAD, PROGNOZA VREMENA ZA:   15.05.2020.
Umereno oblačno, suvo i toplo sa sunčanim intervalima. Najniža temperatura oko 16 °C, a najviša oko 28 °C.  U drugom delu dana, a naročito uveče i noću nakon skretanja vetra sa jugozapadnog na severni i severozapadni pravac doći će do osveženja.

BEOGRAD, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 22.05.2020.god.)
Malo svežije vreme sa maksimalnim temperaturama od 23 do 26 °C, a uz promenljivu oblačnost kiša ili poneki lokalni pljusak biće mogući u nedelju, ali i tokom naredne sedmice, naročito od srede kada se očekuju učestalije padavine i dalji pad temperature.

PROCITAJTE JOS: SAMO U SRBIJI

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA:   15.05.2020.
Umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, u Vojvodini uz slab vetar promenljivog smera i nešto nižu temperaturu u odnosu na ostale krajeve Srbije, u kojima će biti veoma toplo sa umerenim i jakim zapadnim i jugozapadnim vetrom. Najniža temperatura od 11 do 19 °C, a najviša od 26 °C na severu do 36 °C na jugu Srbije. Uveče i u toku noći skretanje vetra na severozapadni i pad temperature.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 22.05.2020.god.)
U severnim, zapadnim i centralnim krajevima Srbije očekuje se malo svežije vreme sa maksimalnim temperaturama uglavnom od 22 do 26 °C, a uz promenljivu oblačnost povremeno će biti kiše i lokalnih pljuskova, dok će se na jugu i istoku zadržati suvo i toplo sa temperaturom i do 30 °C. Padavine bi trebalo da postanu učestalije u svim krajevima tek sredinom naredne sedmice uz dalji pad temperature.

IZVOR: Republički Hidrometeorološki Zavod

Odsek za kratkoročnu i srednjoročnu prognozu vremena, rane najave i upozorenja

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *