Kako da provedete leto

Kako da provedete leto u Srbiji, a da ne potrošite mnogo novca?

Kako da provedete leto u Srbiji… Pitanja gde ćemo ovog leta na more su izostala ili su vrlo retko postavljana ove godine. Za razliku od toga, diskusija o mestima za odmor u Srbiji je neizostavna tema. Neretko se završi zaključkom da je skuplje letovati u našoj zemlji nego otputovati u inostranstvo. Mi vam predstavljamo nekoliko zanimljivih ideja kako da provedete leto, bilo da je to sa porodicom, prijateljima ili decom, a da vam za to ne treba mnogo novca.

Piknik

Pozovite prijatelje i organizujte dan u prirodi. Neki od njih možda nikada nisu išli na piknik, pa će im to biti novo iskustvo. Piknik je trenutno jako aktuelan na društvenim mrežama pa možete pronaći razne ideje šta sve treba da ponesete i kako da servirate hranu. Sredstvo protiv komaraca je neophodno.

Idite na planinarenje

Srbija nema visoke planine, zato nemojte da vas plaši odlazak na planinarenje. Čak i ako niste u kondiciji ovo može biti vaš izbor za nezaboravan dan. Preporučujemo da odete na Malinik. Najviši vrh planine Malinik nalazi se na 1087mnv. Do njega vode različite staze, u odnosu na vašu fizičku spremnost. Na tom putu trebate posetiti Lazarevu pećinu i Lazarev kanjon koji pripada spomenicima Srbije i pod zaštitom je države.

Kako da provedete leto

Obidjite vinarije

Odlazak u vinarije postao je pravi trend. Kako i ne bi, kada Srbija može da se pohvali mnogobrojnim proizvodjačima kvalitetnog vina. Ako volite da provedete dan u prirodi, a uz to i da degustirate vina, onda je ovo pravi izbor za vas. Osim u predivnom ambijentu, možete naučiti nešto o proizvodnji vina. U nastavku teksta izdvojili smo vam neke od najlepših vinarija u Srbiji.

Vinarija Zvonko Bogdan

https://www.vinarijazvonkobogdan.com/

Na severu zemlje nalazi se ova prelepa vinarija okružena prostranstvom vinograda. Možete zakazati obilazak i degustaciju vina sa vodičem.

Vinarija Cilić

http://www.enocentrik.rs/home.html

Jedna od najlepših vina Srbije su svakako vina, vinarije Cilić. U Šumadiji, nadomak Jagodine, nalazi se prelepo imanje gazdinstva Cilić. Tamo možete probati vina od najfinijih sorti groždja.

Vinarija Aleksandović

http://vinarijaaleksandrovic.rs/

 Sa tradicijom duzom od jednog veka, ova vinarija je pravi biser Srbije. Osim kod nas, ova vina možete probati u restoranima širom Evrope. Ne propustite da pre toga obidjete vinograde i vidite u kojim uslovima se pravi jedno od najlepših vina u Srbiji.

Autor by: Jelica Ristanović 

Sponsored by: Salon Lepote Bellezze

PROČITAJTE JOŠ:  Napitak za dobar početak dana
UPOZNAJTE SALON BELLEZZE

NEGA KOSE

Radimo bojenje kose farbama visokog kvaliteta, šišanje, feniranje, svečane i dnevne frizure, tretmane za ispravljanje kao i za oporavljanje i negu vaše kose. 
U nasoj ponudi imamo i MUŠKO ŠIŠANJE
NEGA TELA RUKU I STOPALA
Radimo estetski i medicinaki pedikir
Manikir klasičan i sa gel lakom
Depilaciju voskom i šećernom pastom.
Masaže
MAKE UP
Ukoliko Vam treba profesionalna šminka za bilo koju priliku, prepustite se čarobnim rukama naših šminkera. 
RADIO COOL www.coolradio.co.rs 107,70MHZ FM
ZRENJANINSKI PUT 112E
MARKETING TELEFON:
063/22-49-66

Kako da provedete leto

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *