SPEKULISALO SE

SPEKULISALO SE DA JE MILICA PAVLOVIĆ U VEZI SA DRAGANOM MIĆALOVIĆ

Izvor: kurir.rs

SPEKULISALO SE DA JE MILICA PAVLOVIĆ U VEZI SA DRAGANOM MIĆALOVIĆ: Glumica otkrila pravu istinu!
Glumica Dragana Mićalović, sestra Slobode Mićalović, već dugi niz godina se druži sa pevačicom Milicom Pavlović. U domaćim medijima nedavno su se pojavile informacije da su čak njih dve navodno u vezi.
Dragana je sada rešila da stavi tačku na spekulacije o njenoj emotivnoj vezi sa pevačicom.

“Pisalo se to, ali ja stvarno ne znam šta da kažem na to. Eto, neka pišu, neka komentarišu”, rekla je Dragana Mićalović i dodala:

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

“Ne znam kako može da mi smeta neka nebuloza, ako već, ja se izvinjavam, moram tako da se izrazim. Mi smo drugarice. Milica je jedan od mojih najboljih prijatelja i to mogu da kažem ovako javno i Milica je jedna od najboljih osoba koje ja poznajem”.

Izvor: kurir.rs

Dragana Mićalović (Leskovac, 3. mart 1991) srpska je filmska, pozorišna i televizijska glumica.
Dragana Mićalović je rođena u Leskovcu 1991. godine. Ćerka je poznatog glumca Dragana Mićalovića i Milice Vesković Mićalović koja je po zanimanju frizerka. Ima dve starije sestre Mirjanu i Slobodu, koja je takođe glumica. Kao mala pevala je u horu i tada stekla ljubav prema pevanju. Završila je srednju muzičku školu “Stanislav Binički” u Leskovcu. Muzički je nadarena, a od instrumenata svira klavir. Kao mala sa ocem je odlazila u pozorište i tada zavolela glumu. Sa 15 godina se preselila u Beograd. I pored velike želje nije uspela da upiše Fakultet dramskih umetnosti, ali je to nije sprečilo da gradi glumačku karijeru. Trenutno živi i radi u Beogradu, gde je upisala Fakultet za kulturu i medije koji je završila 2015. godine.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) VRCKA BOLJE OD NJE: Daragana Mićalović imitirala Milicu Pavlović i ZAPALILA Instagram

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *