Moj izbor je Vulkan

Moj izbor je Vulkan triler
(Ne)standardno književno veče

Moj izbor je Vulkan triler….. Vulkan izdavaštvo vas poziva na (ne)standardno književno veče zakazano za ponedeljak, 13. maj, sa početkom u 18 sati, u knjižari Vulkan KCB (Trg republike 5). Pošto će tema večeri biti trileri, samo tog dana pripremili smo 20% popusta na trilere Vulkan izdavaštva u svim Vulkan knjižarama.

O izvanrednom srpskom trileru Deca zla i nesvakidašnjim skandinavskim romanima Anabel i Devojka koja je ćutala govoriće popularni bookstagrameri i influenseri:

Teodora Miljković @laylareiko
Miloš Pavlović @blizanac93
Dušan Pavlović @den___den
Adrijana Jevtić @adri_doing_things
Jelena Pajović @bookish.rabbit

Živopisan i uzbudljiv roman Deca zla, pisan u vremenu koje je blisko nama, prepun je neočekivanih obrta. Autor ove izvanredno ispričane priče sa znalački raspoređenim zamkama i nepredvidivim rešenjem na samom kraju je Miodrag Majić, sudija Apelacionog suda u Beogradu.

U romanu on objašnjava kako da se sa zlom izbori bespomoćan pojedinac, da sačuva veru u zdrav razum i ne dopusti da zlo utiče na njegovu percepciju o sebi i drugima. U pitanju je sirova priča istisnuta iz života, kojoj je autor podario trajanje u vremenu.

Ukoliko ste ljubitelji neprevaziđenih skandinavskih trilera, oduševiće vas Anabel, najprodavaniji švedski roman u 2017. godini. Kad jedne letnje noći sedamnaestogodišnja Anabel nestane, policiji u malom Gulspongu biće potrebna pomoć detektivke Šarlin Lager. Dok pokušava da sazna ko je Anabel i šta joj se desilo, Šarlin će se suočiti s najstrašnijim sećanjem iz detinjstva.

Treći triler, Devojka koja je ćutala, podjednako uzbudljiva i napeta švedska senzacija, pokreće kod čitalaca snažne emocije i ostavlja bez dana. Knjiga iz serijala o Sebastijanu Bergmanu, koju potpisuju Hans Rosenfelt i Mikael Jort, kao stvorena je za ljubitelje majstorski napisanih kriminalističkih trilera.

Koji god da je vaš prvi izbor, ne propustite jedinstvenu priliku da se zajedno družimo, razmenimo ideje i prodiskutujemo o trilerima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim! Ujedno, imaćete mogućnost i da svoju biblioteku upotpunite novim omiljenim trilerima Vulkan izdavaštva po jedinstvenoj ceni!

Vidimo se u ponedeljak, 13. maja, u knjižari Vulkan KCB!

Izvor: Vulkan

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *