Hotel Ramonda – u skladu s prirodom Na mističnom Rtnju

Hotel Ramonda na samo 210 km od Beograda, 300 km od Novog Sada i 86 km od Niša – pronaći ćete svoju drugu kuću, u koju ćete se uvek iznova vraćati da se odmorite, relaksirate, osvežite, probudite usnulu životnu energiju… i dodate po jedan novi kamenčić u svoj mozaik o mističnoj planini Rtanj.

Hotel Ramonda

Na samim obroncima mistične planine Rtanj u istočnoj Srbiji, nadomak Boljevca, izrastao je bajkovit, jedinstven po mnogo čemu ali, pre svega, po potpunoj usklađenosti s prirodom – hotel Ramonda.

Već samo njegovo ime, koje nosi simboliku buđenja, oživljavanja, baš kao i istoimeni cvet – simbol vaskrsnuća Srbije u Prvom svetskom ratu, otkriva misiju ovog hotela. Jer, osmišljen je ne samo kao luksuzni rizort za odmor i uživanje, vešto uklopljen u prirodni ambijent, već kao mesto koje budi usnulu životnu energiju i vraća izgubljenu snagu.

Hotel Ramonda

Izborom prirodnih materijala – kamena i drveta, hotel Ramonda se stopio, velikim staklenim površinama se povezao, a svojim ekološkim sadržajem u potpunosti se uskladio sa prirodom, što će doprineti da i gosti tokom boravka u ovom hotelu budu u savršenom skladu s prirodom.

Hotel Ramonda

Hotel Ramonda ima 21 smeštajnu jedinicu i u njemu može da boravi do 90 gostiju. Sve sobe opremeljene su Nespresso aparatima, kuvalom, Smart Tv-om, vrhunskim dušecima i perjanim jastucima. Apartmani hotela Ramonda, pored dodatnih kvadrata, imaju i potpuno opremljenu kuhinju, što ih čini idealnim za porodice s decom.

Veliki restoran sa terasom savršeno je mesto za uživanje u gastronomskim specijalitetima, napravljenim od svežih lokalnih namirnica.

Hotel Ramonda

Hotel ima i SPA centar sa unutrašnjim i spoljnim bazenom, hidromasažnom kadom, parnim kupatilom, saunom i atraktivnim programom masaža, što omogućava potpuno opuštanje. Kuriozitet je da se za prečišćavanje vode spoljnog bazena hotela Ramonda ne koriste hemijska sredstva, već se voda u bazen preliva iz posebnog bazena u kojem biljke prečišćavaju vodu. Ovo je jedinstven primer u našoj zemlji i predstavlja potpuno ekološki način prečišćavanja vode.

U ovom ekološkom i energetski efikasnom hotelskom zdanju, ni vlasnici električnih automobila ne treba da brinu, jer hotel Ramonda ima i sopstvenu punionicu za njihovu dopunu.

RAMONDA – RTANJ

RUDNIČKA 38

KONTAKT 030/21 55 050

Mesto-za-rekl-300x156

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *