KONAČNO

KONAČNO! POSLE GODINU DANA PEVAČICA HANA MAŠIĆ OTKRIVA….

U KAKVIM JE ODNOSIMA SA VODITELJEM NENADOM ŠKUNDRIĆEM

KONAČNO! POSLE GODINU DANA PEVAČICA HANA MAŠIĆ OTKRIVA…
Popularna pevačica iz Hrvatske Hana Mašić svoju karijeru je više nego uspešno počela da gradi u Srbiji. Pre nešto više od godinu dana trebalo je da gostuje u net radijskoj emisiji Nenada Škundrića “Sve po spisku sa Škundrićem”, ali neposredno pre dolaska u studio doživela je lakšu saobraćajnu nezgodu. Od tada se dosta pisalo o njihovom odnosu u srpskim medijima, počev od toga da više nisu u dobrim odnosima, pa sve do toga da su bili u vezi. Čak su se u jednom momentu i otpratili sa instagrama, ali su se nedavno ponovo zapratili. Škundrić je još tad sve demantovao.
poznati voditelj i glumac nenad skundric KONAČNO
– Razumem ljude, razumem medije, ali nema potrebe da se prave neke priče koje zaista nisu istinite. Ne bih krio ni da sam ljut na nju, niti da smo u vezi. Ali kako da priznam nešto što nije tačno. Hana je trebala da gostuje u mojoj emisiji pre nekoliko dana, ali neposredno pre emisije doživela je peh u saobraćaju. Odmah me je nazvala i izvinila se. Nisam monstrum da se naljutim na devojku u tom momentu. Svašta. Napravili su pojedini mediji od mene prvo osobu koja se izdrala na nju, a već sutradan smo bili u vezi jer se meni prvo javila nakon nezgode.
Logično je i profesionalno da se meni među prvima javi jer je tog dana imala zakazano gostovanje. Što se tiče instagrama, milion puta sam rekao da ja to ne vodim, već moja najbolja drugarica koja je i otvorila isti. Oglasim se s vremena na vreme. Kako instagram nije nešto što mi je interesantno verovatno sam pritisnuo neko dugme i otpratio Hanu. Ali ne samo nju, jer su počeli da mi se javljaju i ostali ljudi. Na kraju sam odlučio da ne pratim nikoga. Tako da, Hana je sjajna i vaspitana devojka, u odličnim smo odnosima, niti smo u svađi, niti u vezi, zaključio je pre nešto više od godinu dana Nenad Škundrić.
Hana Mašić će gostovati u sredu, 29-og jula u radijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” od 19h gde će i ona konačno ispričati svoju verziju, pa se nadamo da više neće biti potrebe da se stvara netrpeljivost koja očigledno ne postoji.
Pored Hane Mašić, Škundrićevi gosti biće i Hanka Paldum koja će se osvrnuti na zlurade komentare koji su prouzrokovani njenim susretom sa Novakom Đokovićem, kao i njena dobra prijateljica Suzana Mančić koja će ispričati neke zanimljive anegdote vezane za njihovo dugogodišnje prijateljstvo.
PROČITAJTE JOŠ:  Imate problem sa opadanjem kose?
Interesantno je i to što će Škundrić prvi put imati i gosta voditelja iznenađenja, tako da ne sumnjamo da će i ovo biti jedno uzbudljivo veče.
Emisiju možete pratiti u celom svetu putem sledećih linkova:
Radio Cool 107.70MHz FM za područje Beograda i Južnog Banata… a može i putem linka
FOTO: facebook/hanamašić
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *