Uncharted nadmašio sva očekivanja!

Uncharted nadmašio sva očekivanja!

Uncharted nadmašio sva očekivanja! NOVI #1 U BIOSKOPIMA ŠIROM SVETA OSTVARIO NAJBOLJI VIKEND REZULTAT GODINE

Očekivanja od ekranizacije planetarno popularne serije video igara bila su velika i ako je suditi po prvim rezultatima ovaj avanturistički spektakl sa Tomom Holandom i Markom Volbergom ne samo da ih je u potpunosti ispunio već uverljivo i nadmašio!

Uncharted nadmašio sva očekivanja!
U prvom vikendu prikazivanja u Americi Uncharted je zaradio 51 miliona dolara. Na taj način film je ostvario najbolje bioskopsko otvaranje u 2022. godini i to u najkompetitivnijem bioskopskom vikendu nakon dugo vremena.
Uncharted nadmašio sva očekivanja!
Uncharted je proteklog vikenda započeo sa prikazivanjem i u ostatku sveta, pa tako i Srbiji. Domaća publika je podjednako sklona šarmu Toma Holanda koji je na talasu uspeha poslednjeg filma o Spajdermenu uskočio u ulogu pustolova Nejtana Drejka.

Internacionalno ostvarena zarada iznosi 88 miliona dolara čime je gledajući globalno tek na startu svoje bioskopske distribucije Uncharted prešao ukupnu zaradu od 139 miliona dolara! Time će, već sada je sasvim jasno, postati jedan od najprofitabilnijih bioskopskih naslova godine.

Uncharted nadmašio sva očekivanja!U režiji Rubena Flajšera (Venom, Zombieland) u filmu Uncharted upoznajemo Nejtana Drejka (Tom Holand) tokom njegove prve avanture u potrazi za blagom sa partnerom Viktorom Salijem Salivanom (Mark Volberg). Inspirisan popularnom serijom videoigara, ovaj akcijsko-avanturistički spektakl čija se radnja događa širom celog sveta prati Nejta i Salija dok se upuštaju u opasnu potragu za najvećim blagom koje nikada nije pronađeno, takođe prateći tragove koji bi mogli dovesti do Nejtovog davno izgubljenog brata.
PROČITAJTE JOŠ:    ISHRANA ZA ZDRAVU PROSTATU
Glumačku postavu uz dvoje glavnih protagonista čine i Sofija Ali u ulozi prevrtljive i nepovjerljive Kloi Frejzer, Tati Gabriel u ulozi  Džo  Bradok i  Antonio Banderas kao lovac na blago Santjago Monkada.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *