VODITELJ Pitajte slušajte Gde je kamera RADIO COOL

Radio Cool Opovo 107,70mhz FM

Radio Cool Opovo 107,70mhz FM je i najomiljenija radio stanica u Banatu populacije od 15 do 69 godina.

NAŠ RADIO ČINI tim izuzetno profesionalanog i perspektivnog kadra koji je ovu medisku kuću učinio jednom od najuspešnijih radio stanica u Banatu,a koja egzistira od 2007.god. Tome u prilog govori i činjenica da je od 2008. god. do 2015. god. je najslušanija radio stanica na području dela Centralnog i Južnog Banata, tačnije od Beograda do Zrenjanina.
Cool radio je i najomiljenija radio stanica u Banatu populacije od 15 do 69 godina. Cool Opovo je tehnički jedna retkih privatnih medija koji raspolaže vlastitom infrastrukturom i sa dva potpuno opremljena studija (Opovo i Beograd) naizmenično ili paralelno emituje program sa gostima u studiju.


Brzo – reagujemo  na aktualna događanja u najkraćem roku!

Cool radio trenutno nosi 80% pokrivenosti Beograda (Centar, Zemun, Novi Beograd,Stari Novi Banovci Borča, Ovča, Padinska skela, Mirijevo, Karaburma,Visnjicka Banja,Zvezdara) I 100% pokrivenosti  dela  Banata do Zrenjanina (Čenta Opovo, Baranda, jabuka, Debeljača, Padina, Kovacica, Uzdin , Orlovat, Kačarevo).  Emitujemo  se na 107.70mhz FM kao i putem interneta; tako da su Vaše usluge dostupne klijentima u celom svetu. Radio Cool Opovo njeguje principe partnerstva sa klijentima i pouzdan je partner na putu do poslovnog uspeha!
Cool radio oglašavanje Vaše kompanije shvata  ozbiljno i odrađuje temeljno. Vi niste samo 30 sekundi u programu. Vi ste naš klijent kojem nudimo kompletnu uslugu savet i pomoć. Naš angažman oko Vaše reklamne kampanje ne prestaje kada se poslovna saradnja dogovori i kad se reklamni spot počne emitovati.

Biće nam zadovoljstvo da i Vi postanete deo uspešnog tima!

Cool radio ne emituje samo reklame, mi ih stvaramo zajedno sa Vama. Otvoreni smo, fleksibilni i spremni za svaku novu saradnju uz ponudu boljih i usavršenih marketinških programa kroz celokupne pakete – od osmišljavanja reklamne kampanje do produkcije i realizacije. Samom odlukom o korištenju marketinških usluga. Učinićete veliki korak napried, jer kraći put do Vašeg uspeha ne postoji!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *