Pravilo 5 sekundi

Da li ste se nekada zapitali kako da promenite život za samo pet sekundi? Iako zvuči nemoguće, knjiga Mel Robins Pravilo pet sekundi će vam dokazati suprotno. Za sve one koji žele da promene život iz korena, autorka otkriva efikasno pravilo koje možete primeniti za svaku životnu situaciju.

Tokom života trudimo se da postanemo bolji od svih izgovora i veći od naših strahova. Koristeći nauku navike, Mel Robins nudi jednostavan metod koji će nam omogućiti da postanemo najbolji – a potrebno je samo pet sekundi! Ovo je istinita priča o Pravilu 5 sekundi: o kakvom pravilu je reč, zašto ono uvek uspeva i kako je promenilo život mnogim ljudima širom sveta, otkrijte u knjizi Mel Robins! Pravilo se lako uči i njegov učinak je neverovatan. U pitanju je tajna kojom se može promeniti apsolutno sve.

Pravilo 5 sekundi pomoći će vam da živite, volite, radite i govorite s mnogo više samopouzdanja i odvažnosti.

Mel Robins je vlogerka, spisateljica i analitičarka. Autorkin najpopularniji TED govor, koji je zapravo i poslužio kao inspiracija za knjigu, pregledalo je preko 16 miliona ljudi. Najpoznatija je po osmišljavanju Pravila pet sekundi, koje menja život iz korena. Osvojila je brojne prestižne nagrade, a trenutno je najtraženiji ženski govornik na svetu. Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo Mel Robins. Slični naslovi mogu se naći među knjigama Robina Šarme, Džeka Kenfilda, Rajana Holideja, i Henrika Feksevsa.

Izvor: Vulkan Izdavaštvo / Radio Cool Opovo 107,70mhz Fm

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *