Promocija romana Ivane Plehinger

Promocija romana Ivane Plehinger: *Ono što ostaje uvek ljubav je*

U prisustvu velikog broja novinara i prijatelja, održana je promocija romana prvenca Ono što ostaje uvek ljubav je, autorke Ivane Plehinger u knjižari Vulkan KCB.

Tom prilikom o Ivaninoj knjizi, osim autorke, govorili su Bogdan Stevanović poznatiji kao Blogdan i Ivanina prijateljica, profesorka književnosti Milica Stojiljković.

Moderator je bila Marija Radić, poznavalac književnosti i urednica Vulkan izdavaštva. Marija je Ivanin roman opisala kao knjigu koja će svima promeniti život.

Autorka potpuno iskreno piše o najvećim izazovima koji su obeležili njen životni put i naučili je da je ljubav najsnažniji pokretač života. Svaka Ivanina priča je omaž ljubavi i poručuje da pre svih treba voleti sebe, jer samo srce puno ljubavi može prihvatiti i svet oko sebe.

Mladi autor Bogdan Stevanović poznatiji kao Blogdan očaran je Ivaninim romanom. Kako ističe, svi redovi knjige

Ono što ostaje uvek ljubav je, odraz su ličnog iskustva, ali i spoznaje da svako od nas može biti istinski srećan jer svakog dana imamo priliku da napravimo dobar izbor.

Milica Stojiljković postala je Ivanina prijateljica pošto je pročitala roman i odlučila da upozna autorku koja je sve njene misli pretočila u roman. Shvativši koliko su slične, postale su nerazdvojne. Ivana daje korisne i praktične savete i ističe da i u najtežim trenucima treba pokazati ljubav i zahvalnost umesto straha, kaže Milica.

Knjiga je stvorena iz životnog dnevnika koji je Ivani pomogao da prebrodi dva teška životna razdoblja. Pored pisanja, velika ljubav ove rođene zagrebčanke je muzika, a bavi se i voditeljstvom. Najvećim uspehom smatra svoju srećnu porodicu, i to što je ostvarena kao majka i kao supruga. Autorka ima i you tube kanal, gde na zanimljiv način otkriva kako da budete srećniji, da iskoristite svaki trenutak života na najbolji mogući način, a kako da izbegnete stresne situacije i ne pridajete previše značaja nebitnim stvarima. Iz najtežih životnih borbi izašla je kao pobednik i naučila da živi srećnije. Na kraju promocije poručuila je svima – Ono što ostaje uvek ljubav je.

Izvor: Vulkan Izdavastvo / Radio Cool

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *