Vremenska Prognoza

UPOZORENJE NA VISOKE TEMPERATURE

UPOZORENJE ZA PODRUCJE SRBIJE NA VISOKE TEMPERATURE ( do 14.08. 2019.)

Danas i narednih dana vrlo toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 38 °C, samo će u četvrtak i petak na severu i zapadu zemlje uz više oblačnosti biti malo prijatnije.

UPOZORENJE ZA PODRUCJE BEOGRADA (do 14.08.2019.god.)

Danas i narednih dana vrlo toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 35 do 37 °C, osim u četvrtak i petak kada će uz više oblačnosti biti malo prijatnije.

BEOGRAD, PROGNOZA VREMENA ZA: 07.08.2019.

Sunčano i veoma toplo. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Najviša temperatura oko 35 °C.

BEOGRAD, PROGNOZA VREMENA ZA: 08.08.2019.

Sunčano i veoma toplo. Krajem dana i tokom noći, uz nešto više oblačnosti, u nekim delovima grada kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, tokom dana u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura 24 °C, najviša dnevna 34 °C.

BEOGRAD, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 15.08.2019.god.)

Narednih dana pretežno sunčano i vrlo toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 35 do 37 °C, osim u petak kada će uz više oblačnosti biti malo prijatnije, tokom jutra uz mogućnost kratkotrajne kiše. Sredinom sledeće sedmice osveženje sa pljuskovima i grmljavinom.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 07.08.2019.

Sunčano i veoma toplo. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Najviša dnevna tmperatura od 33 do 36 °C.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 08.08.2019.

Iznad većeg dela sunčano i veoma toplo. Krajem dana i tokom noći u severnim i zapadnim krajevima, uz nešto više oblačnosti, ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, tokom dana u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 24 °C, najviša dnevna od 32 stepena na severu do 37 °C na jugoistoku.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 15.08.2019.god.)

Narednih dana pretežno sunčano i vrlo toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 38 °C, samo će još u petak na severu i zapadu zemlje, uz više oblačnosti, biti malo prijatnije kada je ujutru moguća kratkotrajna kiša, a posle podne lokalni pljuskovi sa grmljavinom u brdsko-planinskim predelima. Sredinom sledeće sedmice osveženje sa pljuskovima i grmljavinom.

Izvor: Republički Hidrometeorološki Zavod, 
Odsek za kratkoročnu i srednjoročnu prognozu vremena,
rane najave i upozorenja

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *