Imala sam košmare

Imala sam košmare nakon nesreće, ali sam uz pomoć psihijatra otklonila sve strahove
Dea Đurđević

Imala sam košmare  voditeljka televizije Pink Dea Đurđević, gostovala je kod Nenada Škundrića, u njegovoj autorskoj radijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” i vrlo raspoloženo odgovarala na pitanja, koja su je negdje vratila u najteži period njenog života.

Nenad Škundrić se usudio da je pita nešto što drugi vjerovatno nisu smjeli ni da pomisle, a kakvi su odgovori poznate voditeljke i kako je reagovala, imate priliku da pročitate u nastavku teksta.

 Koju osobu si prvo zagrlila nakon dužeg vremena sa obje ruke?

– Prvi put sam zagrlila svog trenera, poslije toga naravno i Mlađu. Bila je to neopisiva sreća i radost jer ja nisam mogla da pomijeram povređenu ruku i kada sam shvatila da je to moguće, bio je zaista poseban trenutak i neopisiv osjećaj. Trener je bio osoba koja mi je omogućila da do toga dođe, naravno, uz moj trud, rad, vježbe i besprijekornu disciplinu.

Od trenutka nesreće, prošlo je nekoliko mjeseci, zanima me, da li si u periodu oporavka, koji još uvijek traje, imala košmare ili sanjala samu nesreću?

– Jesam. Ali sam sve te probleme riješila sa psihijatrom. Sa mojim psihijatrom sam otklonila sve snove, strahove, probleme… jer smatram, prosto, da te stvari ne možemo da rješavamo sami, da to struka najbolje rješava, ali to je sve prošlo. To je bilo ranije, u početku.

Kako se osjećaš sada kada prođeš pored mjesta nesreće?

– Sada već prolazim bez problema, mada se s vremena na vrijeme podsjetim svega. U početku je bilo dosta teže, ali sam i sama željela da prolazim pored tog mjesta kako bi se na neki način suočila sa tim i prevazišla sve.

Emisija “SVE PO SPISKU SA ŠKUNDRIĆEM” emituje se svakog četvrtka od 19h, pa sve do ponoći, u sklopu kompanije TopMedia, na net radijskoj stanici “TOPVIBE”.

Emisiju možete slušati putem linka http://gamecraft.me/test/  koji je dostupan apsolutno za cijeli svijet ili tako što ćete posjetiti njihov portal topmedia.rs i vidjeti sve potrebne informacije.

Emisija se emituje i na radio stanica “Radio COOL” na 107, 7 FM za područje Beograda i Južnog Banata.

Izvor: (Ekskluziva.ba)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *