Ovo su nepogrešivi signali

Ovo su nepogrešivi signali da ste zaljubljeni!

Ovo su nepogrešivi signali…. Ne možeš da ga izbaciš iz glave? Svako veče pred spavanje razmišljaš o njemu, maštaš o tome kako biste bili divan par?

Ako je makar jedan odgovor potvrdan, onda smo sigurni da se sa vama nešto dešava! Da li je to ljubav, strast ili samo obično sviđanje? Mi ćemo vam pomoći da rešite dilemu.

Ovo su samo neki znaci da je to što osećate jače od sviđanja:

Od prvog momenta kada ste ga ugledali niste ostali ravnodušni. Susreli su vam se pogledi i od tog momenta više ništa nije isto. Polako postajete svesni da jedan pogled može da izazove ljubav.

Šta je po vašem mišljenju bolja stvar od zaljubljivanja?
Pa, taj početni proces, kada osetite nešto novo, lepo, puni ste adrenalina, uzbuđenja, a leptirići u stomaku nikako da se smire.

Misliš na njega sve vreme. I to ne namerno? Šta god da radiš nisi dovoljno koncentrisana, jer su ti misli preokupirane na totalno drugu stranu. Na njega!

Pa da li ti to počinješ da se zaljubljuješ? Razmišljaš o svakom provedenom trenutku sa njim, o svakoj upućenoj reči? Zaboraviš da jedeš?

Da li vas nasmeje sama pomisao na njega? Smejete se kada se smeje.

Pratite li se na društvenim mrežama i nestrpljivo čekate njegovu novu objavu? Proveravate obaveštenja nadajući se da je neko od strane vaše simpatije.

Možete biti baš onakve kakve jeste pored njega? Totalno prirodne. Ne morate da pazite šta pričate.

Možda je nekom vašem bivšem dečku smetala vaša okupiranost knjigama, nekim filmovima ili serijama, ali vašoj simpatiji ne smeta ništa što vas određuje. Možda čak i delite ista interesovanja, a ukoliko ne delite opet želi da čuje vaše utiske o pročitanoj knjizi.

Ni jedan drugi momak nije u vašoj glavi! Jedina osoba koju želite jeste on! Ovo je definitivno i jedan od ključnih dokaza da vam se ova osoba ozbiljno dopada!

Od kada mislite na njega stalno ste raspoložene, niko i nista ne može da vam skine osmeh sa lica! Uživajte u toj specifičnoj vrsti srece koju dugo niste osetile!

 

Padaju li vam na pamet ideje o vašoj budućnosti?

Ukoliko se pronalazite u većini teza onda vam čestitamo! Zaljubljeni ste!
Priznajte to sebi i nemojte bežati od vaših osećanja već im se prepustite i uživajte u njima. Ukoliko niste totalno sigurne da je obostrano, učinite prvi korak. Radi se o vašoj sreći, a sami znate da je svako krojač svoje sreće.
Milica Stanojević

Izvor: www.mycupoftea.rs/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *