Otvorite um i promenite svoj život: Izvor

Otvorite um i promenite svoj život: Izvor

Otvorite um i promenite svoj život: Izvor. Bestseler iz oblasti neuronauke…
Prilike da promenimo život dobijamo iz dana u dan, a sada postoji način da ih prepoznamo na vreme i iskoristimo svoje potencijale. Najnovija otkrića iz neuronauke dokazuju da svako može da promeni način funkcionisanja svog mozga.

U knjizi Izvor dr Tara Svort otkriva kako da upotrebimo ogroman potencijal koji posedujemo, promenimo pogled na svet, prepoznamo i ugrabimo dobre prilike koje nam se svakodnevno pružaju i privučemo ono za čim žudimo: zdravlje, uspeh, ljubav, blagostanje… Tajna nije u nekim misterioznim silama, već u neverovatnoj moći Izvora.

Ljudski mozak ima osamdeset šest milijardi neurona i svaki je uvek spreman da odgovori na nadražaje iz okoline. Da li je um usredsređen na naše najdublje želje i vrednosti ili radi na režimu autopilota?

Doktorka Tara Svort tvrdi da svi možemo da živimo kako želimo zato što onim za čim najviše žudimo – zdravlje, sreća, ljubav i imetak – ne upravlja neka tajanstvena sila, već mi sami, svojim mislima i delima, svojim mozgom. Oslanjajući se na najnovija otkrića neuronauke, Izvor nam pomaže da oslobodimo snagu uma i iskoristimo ga u celosti.

Vizuelizacijom namera, razumevanjem kako da privučemo ono što stvarno želimo i shvatajući način na koji mozak funkcioniše, stičemo sposobnost da živimo punim plućima, hrabro i bez kajanja.

Tara Svort, neuronaučnik i bivši psihijatar, profesor je na Sloun i Kings koledžu u Londonu. Savetnik je nekih od nаjuglednijih svetskih liderа u medijimа i biznisu.

Koаutor je nаgrаđivаne knjige Neuronauka zа liderstvo, а 2016. godine proglаšenа je neuronаučnikom u rezidenciji Hotela Korintija. Veoma predano podučava druge primeni učenja kognitivnih nаukа kаko bi poboljšаli život.

Priručnik Izvor, koji je pomogao milionima čitalaca širom sveta da iskoriste svoje potencijale, možete potražiti u svim Vulkan knjižarama, kao i na sajtu Izdavaštva www.vulkani.rs.

PROČITAJTE JOŠ : Mala prodavnica čuda 

IZVOR:  www.vulkani.rs.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *