Sve po spisku sa Skundricem

SVE PO SPISKU SA SKUNDRICEM

Sve po spisku sa Skundricem Četvrtak je dan za Klik na link

http://gamecraft.me/test/index4.html

Emisija se emituje i na “COOL” (KUL – OPOVO) radio stanici na 107,7FM za područje Beograda i Južnog Banata.

Spoj muzike, filma i mode biće zaštitni znak emisije “Sve po spisku sa Škundrićem” ovog četvrtka. Dobra i kvalitetna muzika je svakako nešto što je neizostavni deo ove popularne talk show emisije.

Grupa “Legende” nedavno je publici predstavila novog pevača Nikolu Zekića, kao i dve nove pesme. Nikola je inače završio i muzičku školu, šesnaest godina je svirao harmoniku, a imao je i pop-rock grupu. Na nedavnom festivalu “Beogradski sabor”, u organizaciji RTS, osvojio je treće mesto s kompozicijom Radoslava Graića.

Stevan Piale diplomirao je glumu na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Ivana Bekjareva 2011. godine. Nakon veoma uspešne serije “Istine i laži”, gledaoci Prve TV od 20. januara imaće priliku da prate novu, zanimljivu priču punu intriga i tajni, koju potpisuje isti kreativni tim, a serija se zove “Igra sudbine”. Jednu od glavnih uloga tumači mladi glumac Stevan Piale, koga smo već imali prilike da gledamo u kultnim filmovima “Šešir profesora Koste Vujića” i “Bićemo prvaci sveta”, ali i u serijama “Selo gori, a baba se češlja”, “Zvezdara” i “Šifra Despot”.

Sve po spisku sa Skundricem

Veselin Doknić je maneken koji se trenutno nalazi u Dubaiju. Nekoliko godina radio je i u Indiji. Bio je učesnik jednog popularnog rijalitija pre nekoliko godina. Snimio je mnogobrojne i značajne reklame, kako za domaće, tako i za strane brendove. Veliko interesovanje je probudio kod ženske populacije i kada je uradio set izuzetno provokativnih fotografija na kojima nije sakrivao svoje izvajano telo.

Budite deo zabave za ceo svet!
Čekamo vas!

Pročitajte još:  INFLUENSERKA POGINULA

Slušajte nas i na STANICE RADIO 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *