Novogodišnje čestitke pretstavnika Opštine Opovo U nedelju će se Epidemiološoka situacija u Opštini EPIDEMIJA NA GRANICI PROGLAŠENJA VANREDNE ODLUKA OPŠTINSKOG ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE Opovo Odluka o merama SAOPŠTENJE Linijski koridorski prevoz

SAOPŠTENJE

SAOPŠTENJE REPUBLIKA SRBIJA
AP VOJVODINA
OPŠTINA OPOVO
OPŠTINSKI ŠTAB
ZA VANREDNE SITUACIJE
BROJ: 512-5/2020
DANA: 19.03.2020.
O P O V O

Obaveštavaju se građani opštine Opovo da je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede izdalo

SAOPŠTENJE

U slučaju primene neophodnih agrotehničkih mera, a posebno radi zaštite zasada od mraza, tokom perioda zabrane kretanja (20:00 – 05:00 časova), svaki poljoprivredni proizvođač (vlasnik ili korisnik zasada ili druge poljoprivredne površine) je dužan da podnese zahtev za odobrenje kretanja

Upravi za zaštitu bilja na mejl agromere@registar-uzb.rs, odnosno na odgovarajući broj telefona, sa priloženog spiska, prema odseku odnosno okrugu za koji se traži dozvola za kretanje.

U navedenoj prijavi potrebno je navesti ime i prezime lica, broj lične karte i adresu, koje će se kretati u periodu od 20 do 05 časova, broj poljoprivrednog gazdinstva, lokaciju gde će se sprovoditi agrotehničke mere, kao i vreme i dan kada će biti sprovedene mere.

Dozvola kretanja će važiti samo za navedeni dan u periodu od 20 do 05 časova. Rok za odgovor na podneti zahtev je do 48 časova.

Telefoni putem kojih se može podneti prijava za teritoriju opštine Opovo su:

0648818449 za Južnobantski okrug,

0648818486 za okrug Grada Beograda.

PROČITAJTE JOŠ: Opštinski štab Opštine Opovo za vanredne situacije

IZVOROPŠTINA OPOVO 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *