PROGNOZA VREMENA ZA: 26. Prognoza za Ponedeljak četvrti

Prognoza za Ponedeljak četvrti maj

Prognoza za Ponedeljak četvrti maj u Srbiji u ponedeljak nakon vedrog i hladnog, na istoku i jugoistoku sunčanog i toplijeg jutra, tokom dana sunčano i toplije. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 2 do 8°C, na istoku i jugoistoku Srbije do 11°C, maksimalna dnevna od 18 do 22°C.

PROČITAJTE JOŠ: PRAVILA ZA KAFIĆE I GOSTE POSLE KORONE

U Beograd u ponedeljak nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana sunčano i toplije. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 20°C.

Prognoza za Ponedeljak četvrti
FOTO: serbia.com

U Srbiji u utorak i sredu novo prolazno naoblačenje, ponegde sa kišom, uglavnom u južnim i centralnim predelima, dok se u sredu na višim planinama očekuju susnežica i sneg. Maksimalna temperatura u utorak od 16°C na severu do 24°C na jugoistoku Srbije, a u sredu veoma sveže i maksimalna temperatura biće od 14 do 18°C. Od četvrtka sunčano i toplije, a od petka i osetno toplije.

PROČITAJTE JOŠ: NEDOSTATAK VITAMINA B Kako da prepoznati ?

U Beogradu u utorak i sredu novo prolazno naoblačenje, u sredu uz uslove za kišu. Biće relativno sveže, maksimalna temperatura do 16°C. Od četvrtka sunčano i toplije, a od petka i osetno toplije.  

IZVOR: weather2umbrella

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *