NENAD ŠKUNDRIĆ I HANA MAŠIĆ U PROBLEMU?

NENAD ŠKUNDRIĆ I HANA MAŠIĆ U PROBLEMU?

NENAD ŠKUNDRIĆ I HANA MAŠIĆ U PROBLEMU?  Pevačica Hana Mašić nedavno se uključila u radijsku emisiju “Sve po spisku sa Škundrićem”,  autora, urednika i voditelja Nenada Škundrića, kako bi promovisala svoju novu pesmu “Mi smo u problemu”.
Na Škundrićevo pitanje sa kim je u problemu kada je emotivni status u pitanju, spontani odgovor poznate pevačice iznenadio je i samog Škundrića.
– Pa sa svima sam u problemu, osim sa tobom.
Nakon njenog odgovora, na trenutak je zavladala tišina, da bi se oboje zagonentno nasmejali.
Nakon toga nisu želeli ništa više da govore na tu temu, već su se “prebacili” na Haninu treću pesmu koju potpisuju sin Marine Tucaković, kao i Darko Dimitrov. 
PROČITAJTE JOŠ:  Deset najboljih načina za opuštanje
HANA MAŠIĆ U PROBLEMU? Inače, već nekoliko puta se pisalo o Škundriću i Hani, ali su oboje uvek demantovali bilo kakvu povezanost osim prijateljske.
Laž ili istina, zaključite sami! … 


Hana Mašić je hrvatska pop-folk pevačica koja je popularnost stekla 2018. godine učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Rođena je 17. novembra 1992. godine u Zagrebu. Živi i radi u Beogradu.
Hana se pevanjem bavi od sedme godine. Sa 18 godina je počela da peva u klubovima, kafićima, na svadbama i drugim veseljima. Na takmičenje „Zvezde Granda“ se prvi put prijavila u sezoni 2016/2017.

RADIO COOL www.coolradio.co.rs

https://www.instagram.com/officiallyhana/
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *