Hit Vulkanovog sajma knjiga

Hit Vulkanovog sajma knjiga za najmlađe: Pravopisna pravila iz pera Bojana Jokanovića

Hit Vulkanovog sajma knjiga za najmlađe. Prvi put u Srbiji, od 18. do 24. oktobra, Vulkan izdavaštvo organizuje Vulkanov sajam knjiga, koji će biti održan u svih 28 Vulkanovih knjižara i na dva sajta (www.vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs)!

100 Sizifovih pravopisnih pravila 2 je knjiga uz koju će deca učiti na brz, lak i kreativan način, a i stariji čitaoci imaće odličnu priliku da se podsete nekih pravopisnih pravila. Zanimljive ilustracije učiniće učenje zabavnijim!

Ako imate jezičke nedoumice, ovo je prava knjiga za vas! U nastavku Sizifove borbe za jezičku kulturu, na zabavan i jednostavan način, uz zanimljive ilustracije koje na kreativan način reprezentuju pravopisnu normu, naučićete novih 100 pravila!

Kreativne i edukativne karte Učim i igram se: Sizifova pravopisna pravila 2 ohrabriće interakciju između roditelja i dece. Dete će, pamteći zanimljive ilustracije koje slikovito reprezentuju pravopisnu normu, veoma lako postati pravi stručnjak u poznavanju pravopisa!

Uz Ilustrovani bonton za najmlađe deca će se upoznati sa nekim od osnovnih pravila lepog ponašanja koja je, u sada već prepoznatljivom humorističkom stilu, ilustrovao Bojan Jokanović.

PROČITAJTE JOŠ: Kozmetika za kojom je poludeo svet

Osim što će ih nasmejati, jedinstvene ilustracije će pomoći deci da spoznaju koje je ponašanje lepo, a koje ne, te da nauče kako da postupaju u različitim situacijama sa kojima se svakodnevno susreću. Zanimljive ilustracije na kreativan način reprezentuju pravila lepog ponašanja.

Knjige Bojana Jokanovića 100 Sizifovih pravopisnih pravila 2Učim i igram se: Sizifova pravopisna pravila 2 i Ilustrovani bonton za najmlađe uskoro ćete moći da kupite klikom na link www.vulkancic.rs i u omiljenoj Vulkan knjižari, a u okviru prvog Vulkanovog sajma od 18. do 24. oktobra po specijalnim cenama!

RADIO COOL OPOVO 107,70mhz FM

www.coolradio.co.rs

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *