Susret predsednika opštine dr Zoran Tasić sa poljoprivrednicima

Dr Zoran Tasić iz Opova imenovan za zamenika Pokrajinskog sekretara

Izvor: epancevo.rs

Doktor Zoran Tasić iz Opova imenovan je za zamenika Pokrajinskog sekretara za energetiku, građevinu i saobraćaj.
Zoran Tasić je rođen 27. jula 1974. godine u Beogradu. Osnovnu školu je završio u Opovu, a srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici. Kao jedan od najboljih učenika škole, na predlog Ministarstva unutrašnjih poslova, postaje stipendista Ministarstva i upisuje Policijsku akademiju u Beogradu, gde je diplomirao 1997. godine.

Magistarske studije završio je 2007. godine na Fakultetu za trgovinu i bankarstvo, Univerziteta Braća Karić i zahvaljujući tome stekao naučno zvanje magistra ekonomskih nauka iz oblasti ekonomske diplomatije. Doktorske studije upisuje 2012. godine na Fakultetu za poslovne studije Univerziteta „Džon Nezbit“, koje završava 2015. godine i stiče naučno zvanje doktora ekonomskih nauka na disertaciji „Specifičnosti upravljanja ljudskim resursima u organima lokalne samouprave“.

Susret predsednika opštine dr Zoran Tasić sa poljoprivrednicima
FOTO: facebook

Posle diplomiranja, od 1997. do 2003. godine, radio je u organima unutrašnjih poslova Beograda i Pančeva, obavljajući različite poslove u oblasti kriminalističke operativne delatnosti, saobraćajne i javne bezbednosti. Od strane Ministra unutrašnjih poslova, 1999. godine nagrađen zbog naročitog isticanja u obavljanju bezbedonosnih zadataka.

PROČITAJTE JOŠ:Podmladite se na prirodan način

Od 2004. godine vršio je dužnost načelnika Odeljenja za privredu, finansije i lokalnu poresku administraciju u Opštinskoj upravi Opovo, gde je obavljao poslove rukovodioca Odeljenja iz oblasti privrede, finansija, poljoprivrede, malih i srednjih preduzeća i poslove definisanja lokalnog razvoja opštine.

Bio je član Odbora revizora Regionalnog centra za društveno ekonomski razvoj Banat. Na predlog Skupštine AP Vojvodina, 2009. godine imenovan je za člana Upravnog odbora JVP „Vode Vojvodine“.

Marta 2013. godine, na predlog Ministra pravde i državne uprave, Vlada Republike Srbije imenuje ga za načelnika Južnobanatskog upravnog okruga, a novembra 2014. godine, nakon izmena i dopuna Zakona o državnoj upravi, Vlada Republike Srbije poverava mu još jedan mandat.

Od 2016. do 2020. godine bio je predsednik Opštine Opovo, a posle ovogodišnjih lokalnih izbora izabran je za predsednika Skupštine Opštine Opovo.

FOTO: facebook

Izvor: epancevo.rs

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *