Drugi onlajn Radio dani RAB Srbija

Drugi onlajn Radio dani RAB Srbija biće održani 24. i 25. novembra

Drugi onlajn Radio dani RAB Srbija biće održani 24. i 25. novembra putem Zoom aplikacije. Ovo su ujedno i jubilarni 20. Radio-dani koje će organizovati Udruženje radio-stanica RAB Srbija.

I pored velike želje i nadanja da će ovi jesenji Radio-dani ipak biti održani na Zlatiboru, organizatori su zbog aktuelne epidemiološke situacije bili primorani da ih, kao i prethodne u aprilu, organizuju onlajn.  

– Iako smo se nadali da ćemo ove naše jubilarne 20. Radio-dane moći da održimo na Zlatiboru i da zajedno stičemo nova znanja, ali i da proslavimo ovaj lep jubiliej i sve zajedničke uspehe, nažalost, situacija je takva da ćemo i ovog puta predavanja, okrugle stolove i diskusije organizovati onlajn. Kao i uvek, očekuju nas zanimljive i aktuelne teme i stručni predavači iz celog sveta i radujem se što ćemo ponovo pokazati da za radio ne postoje prepreke i što uvek idemo samo napred i postajemo sve bolji i bolji – jer mi smo RAB Srbija – poručila je Maja Rakovic, predsednica Udruženja radio-stanica RAB Srbija.

Eminentni predavači stižu iz celog sveta: prof. dr Miladin Kovačević, direktor Republičkog zavoda za statistiku Srbije; Rich McClear, radijski ekspert i dugogodišnji direktor IREX Serbia (SAD);  Bud Stiker, marketing stučnjak i konsultant (SAD); Silvija Londero Šimleša, direktorka i gl. i odg. urednica Media Servis Global (Hrvatska); Adnan Osmanagić, vlasnik i direktor RSG radija (BiH);Gjorgi Savev, vlasnik i direktor City radija (Makedonija); Orhan Hodžić, vlasnik i direktor Elmag radija (Crna Gora); Ivo Samplonius, PodWorkz, Podcast Producties (Holandija); Robert Brndušič Deduš, Senior Business Development Consultant, MBMI Companies (Austrija); Tamara Mikuš, nekadašnja muzička urednica Class FM Budimpešta, sada programska direktorka Slager FM Budimpešta (Mađarska); Tomislav Jakobović, konsultant, Brand Media Consulting (Hrvatska); Goranka Jednak Maksimović, Radiodays Europe (Srbija); Aleksandra Milutinović, hitmejker (Srbija); Lukijan Ivanović, muzičar (Srbija); Marko Spalević, PR menadžer NAXI radija, Beograd; Nikola Kovačević, direktor NAXI Media Mix (Beograd); Ferenc Berček, član Saveta RAB Srbija; Nevena Azinović, kreativni direktor NAXI radija Beograd; Ivana Stanković, marketing menadžer NAXI radija Beograd i Željka Dimić, direktor marketinga NAXI radija Beograd.

Programske teme, organizatori su prilagodili aktuelnom trenutku, pa su nazivi predavanja i okruglih stolova: Klijenti i prodaja u doba korone; Kako radio funkcioniše u doba korone?; Očekivanja i stanje u Mađarskoj za vreme virusa; Muzičari i radio; Radio posle krize; 100 godina komercijalnog radija; Značaj muzike u radio imidžingu i Oglašavanje u kriznim vremnima.    

PROČITAJTE JOŠ: MINERAL KOJI TERA VIRUSE

Radio-dane RAB Srbija otvoriće Slavica Trifunović, pomoćnica ministra informisanja, Maja Rakovic, predsednica RAB Srbija i Milan Todorović, generalni sekretar Regulatornog tela za elektronske medije.  

Kao i na svim prethodnim radijskim skupovima i sada će za goste i učesnike biti organizovani i mini koncerti. Uživo, takođe putem zoom aplikacije, nastupiće: Nevena Božović i Oliver Katić, kao i bendovi  ,,Osvajači” i ,,Boemi”.   

Izvor : Rab Srbija

www.coolradio.co.rs

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *