UPOZORENJE ZA JUGOISTOČNI VETAR OLUJNE Prognoza Vremena

UPOZORENJE ZA JUGOISTOČNI VETAR OLUJNE JAČINE

UPOZORENJE ZA JUGOISTOČNI VETAR OLUJNE JAČINE za danas

U košavskom području jak i olujni jugoistočni vetar (košava), na jugu Banata sa udarima od 24 do 32 m/s. U toku noći u slabljenju.

BEOGRAD, PROGNOZA VREMENA ZA: 09.12.2020.

Do kraja dana oblačno, povremeno sa slabom kišom. Vetar umeren i jak, jugoistočni, u toku noći u slabljenju. Najviša temperatura 6 °C.

BEOGRAD, PROGNOZA VREMENA ZA: 10.12.2020.

Ujutro i pre podne oblačno sa kratkotrajnom kišom, posle podne delimično razvedravanje. Jugoistočni vetar u slabljenju, posle podne i noću slab zapadni i severozapadni. Najniža temperatura 3, najviša 9 stepeni.

PROČITAJTE JOŠ: MINERAL KOJI TERA VIRUSE

BEOGRAD, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 17.12.2020.god.)

Do ponedeljka pretežno oblačno, u nedelju slaba kiša. Od utorka ujutro slab mraz i magla, u toku dana pretežno sunčano i toplije, u nižim delovima grada duže zadržavanje magle.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 09.12.2020.

Do kraja dana pretežno oblačno, mestimično sa kišom. Na visokim planinama i u Timočkoj Krajini moguće je provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području povremeno jak i olujni, u toku noći u slabljenju. Najviša temperatura od 3 °C u Timočkoj Krajini do 10 °C na jugoistoku Srbije.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 10.12.2020.

Pretežno oblačno, u većem delu suvo, na jugu, jugoistoku i istoku ponegde slaba kiša. U višim planinskim predelima slab sneg. Posle podne na severu i zapadu delimično razvedravanje. Južni i jugoistočni vetar u slabljenju, posle podne i noću slab zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 5, najviša od 6 do 11 stepeni.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 17.12.2020.god.)

Do ponedeljka pretežno oblačno, mestimično s kišom, u petak i subotu uglavnom u južnim, a u nedelju u svim krajevima, u ponedeljak uglavnom suvo. Od utorka ujutro slab mraz i magla, u toku dana u većini mesta pretežno sunčano i toplije, po pojedinom kotlinama zadržavanje magle veći deo dana.


Republički Hidrometeorološki Zavod

Odsek za kratkoročnu i srednjoročnu prognozu vremena,

rane najave i upozorenja

www.hidmet.gov.rs

tel: 011/2542-184, 011/30-50-968

—————————————————————————–

www.coolradio.co.rs

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *