Predsednik Vučić prisustvovao otvaranju Zdravstvene stanice Borča

Predsednik Vučić prisustvovao otvaranju Zdravstvene stanice Borča

Predsednik Vučić prisustvovao otvaranju Zdravstvene stanice Borča

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je otvaranju Zdravstvene stanice Borča u okviru Doma zdravlja „Dr Milutin Ivković“ Palilula, koja se prostire na oko 7.000 kvadratnih metara.

"<yoastmark

„Ponosan sam na ovaj objekat i na to što smo uradili, ali pre svega sam ponosan na lekare, medicinske sestre i osoblje jer ne postoji ništa svetije od spasavanja života ljudi. Ulaganje u zdravstvo postaje jedan od preduslova za bolji životni standard ljudi. To su važne stvari i velike promene.
Veliko hvala na podršci, zato što ste uvek prepoznavali rad, marljivost i trud.
Daćemo sve od sebe da živite bolje i da vaše porodice imaju budućnost“, rekao je predsednik Vučić i dodao da je u novu zdravstvenu stanicu u Borči već prebačeno 70.000 zdravstvenih kartona.

"<yoastmark

„Vizija jake, snažnije, moderne i stabilne Srbije postaje realnost i ne tako daleka budućnost. Posle decenija obećanja ljudima koji žive na levoj obali Dunava, počeli smo da im dajemo ono što im i pripada. Važno je da na ovu obalu Dunava dovedemo još jednog velikog investitora da bi moglo više posla da se obezbedi za sve vas. Mi ćemo nastaviti da gradimo i radimo, a sve to znači bolji životni standard za građane. Više ne morate da idete u centar grada za preglede. Ovde imate još savremeniju opremu i divne lekare“, istakao je predsednik Vučić i najavio početak izgradnje kanalizacije na levoj obali Dunava pre kraja ove godine.

"<yoastmark

„Sve što nismo radili u prethodnih 30 godina, sada ćemo polako uraditi“, poručio je predsednik Vučić i naglasio da će biti rešeni i saobraćajni problemi u tom delu grada, da će se graditi novi most, kao i da će uskoro početi da se gradi i auto-put od Beograda do Zrenjanina i od Zrenjanina do Novog Sada. 

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll
IZVOR: Predsedništvo Srbije Beograd, 15. jul 2021. godine

PROČITAJTE JOŠ: VREMENSKA PROGNOZA od 16. do 19.07.2021

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *