PROGNOZA VREMENA ZA: 30.08.2021. Vremenska Prognoza za Vreme Sutra Kratkoročna Prognoza Vremena

PROGNOZA VREMENA ZA: 30.08.2021.

PROGNOZA VREMENA ZA: 30.08.2021.

BEOGRAD, PROGNOZA VREMENA ZA: 29.08.2021.

Pretežno oblačno i hladno, povremeno sa kišom. Uveče prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vetar slab, severozapadni, posle podne u skretanju na zapadni. Najviša temperatura oko 18 °C.

BEOGRAD, PROGNOZA VREMENA ZA: 30.08.2021.

Ujutru oblačno i hladno, u nižim delovima grada sa kratkotrajnom maglom. Pre podne razvedravanje, tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 10 do 12 °C, najviša dnevna oko 23 °C.

BEOGRAD, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 06.09.2021.god.)

Promenjivo oblačno sa dnevnom temperaturom oko i malo ispod proseka za ovaj period godine i u većini dana suvo, samo u sredu uz više oblačnosti povremeno sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 29.08.2021.

Pretežno oblačno i hladno, mestimično sa kišom, a na jugoistoku Srbije i pljuskovima, koji će ponegde biti praćeni grmljavinom. Uveče i tokom noći prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni i zapadni. Najviša temperatura od 17 °C na severu i zapadu, do 23 °C na jugoistoku zemlje.

SRBIJA, PROGNOZA VREMENA ZA: 30.08.2021.

Ujutru hladno, mestimično sa maglom ili niskom oblačnošću koja će se u brdsko-planinskim predelima zadržati i pre podne. Tokom dana pretežno sunčano i tolije. Vetar slab, zapadni i severozapadni, u Timočkoj Krajini povremeno i jak, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od 9 do 14 °C, najviša dnevna od 21 do 25 °C.

In Memoriam: Milan Lane Gutović

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 06.09.2021.god.)

Promenjivo oblačno sa dnevnom temperaturom oko i malo ispod proseka za ovaj period godine i u većini dana suvo. Kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u utorak u drugom delu dana i to u severnim, zapadnim i jugozapadnim, a u sredu mestimično i u ostalim krajevima Srbije.

Izvor: Republički Hidrometeorološki Zavod Odsek za kratkoročnu i srednjoročnu prognozu vremena, rane najave i upozorenja

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *