Zakoračite u svet znanja uz najlepše knjige za decu Dok rastu i razvijaju se, deca otkrivaju svoja interesovanja iz različitih oblasti i željna su novih znanja.

Zakoračite u svet znanja uz najlepše knjige za decu

Zakoračite u svet znanja uz najlepše knjige za decu Dok rastu i razvijaju se, deca otkrivaju svoja interesovanja iz različitih oblasti i željna su novih znanja. Kao što je dobro poznato, najbrže se uči uz igru i zabavu. Stoga je Vulkančić priredio interaktivne i edukativne knjige uz koje će mališani na lak i zanimljiv način steći nova znanja.

Edukativna knjiga za najmlađe Moja velika knjiga saznanja: Svet oko nas donosi niz aktivnosti uz koje će mališani uzrasta do tri godine upoznati i lakše razumeti svet oko sebe. Uz prozorčiće, reljefne elemente, pokretne ilustracije i različite teksture, deca će upoznavati svet oko sebe, a tome će doprineti i kreativne ilustracije. Slikovnica pospešuje razvoj fine motorike i razvija sposobnost logičkog zaključivanja i povezivanja.

Prozorčići, različite teksture za opipavanje, točak koji se okreće, reljefni elementi… U ovoj interaktivnoj knjizi, sa jednostavnim i toplim ilustracijama, mališani će od najranijeg uzrasta naučiti više o stvarima iz svakodnevnog života i svog okruženja, kao i o lepom ponašanju i interakciji sa roditeljima i svojim vršnjacima. Knjiga je namenjena svim radoznalim mališanima koji otkrivaju svet kroz igru i zabavu.

Uz Edukativni model – Sunčev sistem, školarci uzrasta od sedam do devet godina će kroz igru savladati Sunčev sistem. U knjizi od 64 strane saznaće kako je nastalo Sunce i njegove planete, ali i druge zanimljivosti iz svemira! Uz knjigu dolazi i pet čvrstih kartona sa delićima za istiskanje, kao i jednostavno uputstvo za sastavljanje 3D modela Sunčevog sistema. Učenje kroz igru i vizuelizaciju biće još zabavnije!

PROČITAJTE JOŠ: 

Zeleni čaj dobre i loše strane,

Zahvaljujući ovoj knjizi, deca će otkriti kako su nastali Sunce i planete Sunčevog sistema, saznaće neverovatne podatke o kometama, raketama, astronautima i još mnogo toga! Uz knjigu dolazi i 27 čvrstih kartonskih delova, pomoću kojih je moguće napraviti 3D model Sunčevog sistema.

Pomenute naslove možete kupiti putem sajta vulkancic.rs. Iskoristite specijalnu ponudu povodom Svetskog dana deteta od 19. do 21. novembra. Uz redovan popust od 20%, cene svih dečjih naslova biće snižene za još 30%. Isporuka knjiga na teritoriji Republike Srbije u ovom periodu biće besplatna.

IZVOR: VULKANI.RS

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *