Veličanstvena poseta za pamćenje

Veličanstvena poseta za pamćenje predizborni skup Srpske Napredne Stranke

Veličanstvena poseta za pamćenje predizborni skup Srpske Napredne Stranke
21.marta Predizborni skup Srpske napredne stranke u Opovu u glavnoj ulici, a okupljenima se obratio i predsednički kandidat SNS Aleksandar Vučić.

Veličanstvena poseta za pamćenje
Foto: Miloš Đelić

 

Predsednik i kandidat SNS Aleksandar Vučić je u svom govoru obećao da će biti obnovljen i opremljen Dom zdravlja, rekonstruisana škola u Sakulama.

Što se samog Opova tiče 2019. godine smo dogovorili i onda je krenula korona, ali ćemo taj dogovor sada ispuniti. U najkraćem periodu uložićemo novac u Dom zdravlja u Opovu i biće neuporedivo bolje opremljen nego što je to sada. Uložićemo 1,7 miliona evra u obnovu i opremanje Doma zdravlja u Opovu. Moći ćete roditelje i decu da lečite na najbolji mogući način. U Sakulama ćemo potpuno rekonstruisati osnovnu školu. 200 dece nam ide u tu školu. 750.000 evra smo dogovorili da uložimo u rekonstrukciju škole. Od fiskulturne sale napravićemo višenamensku funkcionalnu salu ovde u Opovu. Nezadovoljan sam što autobuska linija 110 ide na 80 do90 minuta i što još uvek nije produžena do Barande i Sakula. Dajem reč da će ići na 45 minuta i daće produžiti liniju i do Sakula i Barande, rekao je Aleksandar Vučić prilikom svog obraćanja građanima Opova.

Veličanstvena poseta za pamćenje
Foto: Miloš Đelić

Predsednik Aleksandar Vučić se osvrnuo i na otvaranje novih fabrika u Pančevu.

Nedaleko odavde je Pančevo. Sećate li se ljudi, fabrike nije bilo, a sada smo doveli jedan od dva najveća industrijska centra u Srbiji. ZF i Brose. To smo uradili radom i trudom. Znate li koliko je energije, rada i truda potrebno da biste doveli nekoga ko će da zaposli toliko ljudi?, rekao je Aleksandar Vučić.

Veličanstvena poseta za pamćenje
Foto: Miloš Đelić

Kako je naveo, sukobi provokacije i napadi su stalni, a Srbija mora da izbegne takve stvari, kako bi sačuvala stabilnost zemlje.

Predsednik Aleksandar Vučić se Zahvalio okupljenim građanima na veličanstvenom dočeku i pozvao građane da 3. aprila izađu na izbore, pokažu odgovornost i glasaju po sopstvenoj savesti.

Pročitajte još: Uncharted nadmašio sva očekivanja!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *