Vulkan izdavaštvo predstavlja roman Sofija koji ćete pročitati u jednom dahu! Autorka Katerina Bonvičini napisala je nekoliko romana koji su prevedeni širom sveta i osvojila je veliki broj pretižnih književnih nagrada. Knjiga je kao stvorena za ljubitelje životnih priča koje će uticati na vas.

Sofijin otac živi daleko od nje: strastveni je ljubitelj ajkula, proučava ih i fotografiše, približavajući im se možda i previše hrabro. Ipak, i osobe koje Sofija poznaje nepredvidive su poput ajkula, i imaju podjednako opasne reakcije. Tako je jedne noći njen Nikola odlučio da im oboma promeni živote iz korena i Sofija je bila prinuđena da krene iz početka. Možda sa Arturom, finim ali depresivnim, ili sa Marčelom, na tajnim sastancima protkanim napadima panike. Jedna kutija puna starih pisama probudiće joj sećanja na majku koju je izgubila pre mnogo godina: ženu nemirnog duha, očaranu dubokim ambisima. Kako će se Sofija izboriti sa svojim strahovima, saznajte u novom uzbudljivom istoimenom romanu.

Katerina Bonvičini radi i živi na relaciji Rim–Milano. Odrasla je u Bolonji, gde je diplomirala na Katedri za modernu književnost na Univerzitetu Bolonje. Od 1999. do 2006. godine živela je u Torinu gde je radila za izdavačku kuću Einaudi.

Izvor: Vulkan Izdavastvo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *