OD SVIH PEVAČICA

OD SVIH PEVAČICA “KOKTEL BENDA” JA SAM DEFINITIVNO OSTAVILA NAJVEĆI PEČAT!

OD SVIH PEVAČICA Pevačica Jellena gostujući u radijskoj emisiji Nenada Škundrića, između ostalog se osvrnula i na period kada je bila član grupe “Koktel bend”.

– Nikako nismo mogli da se dogovorimo oko pesama. Uvek je bila neka borba, ko će koju pesmu da otpeva ili ko će biti zastupljeniji na albumu. U jednom momentu sam samo presekla i shvatila da više tako ne mogu da funkcionišem.
Nakon toga prokomentarisala je i pevačice koje se bile u grupi posle nje:

– Ako ćemo realno, ja sam ostavila najveći pečat kada je ta grupa u pitanju od svih pevačica. Svaka od njih je imala neku svoju priču, ali ljudi i dalje najviše mene vezuju za taj period koji sam provela radeći sa “Koktel bendom”. Čula sam da je Kaća Sotirović nedavno pravila promociju svoje nove pesme, nisam bila pozvana. Moram priznati da sam bila iznenađena, posebno jer smo planirali i jedan zajednički projekat, ali dobro, iskrena je bila pevačica.

Emisiju možete slušati od 19h na net radio stanici “TopVibe” u sklopu medijske kuće TopMedia i to putem linka za ceo svet http://gamecraft.me/test/, kao i putem radio stanice “COOL” na 107,7FM za područje Beograda i Južnog Banata. 

Izvor: (pressserbia.com)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *