Najpopularniji priručnik u Evropi: Mudar roditelj – srećna beba

Najpopularniji priručnik u Evropi: Mudar roditelj – srećna beba

Najpopularniji priručnik u EvropiMudar roditelj – srećna beba… Druga u nizu knjiga posvećnih porodičnom životu i načinu vaspitanja Mudar roditelj – srećna beba pomoći će vam da sagledate potrebe deteta u prva dvadeset četiri meseca njegovog života. 

Vaspitanje nije jednostavna stvar – ono mora da bude skrojeno po meri stepena razvoja deteta. Svaki korak na putu odrastanja ima specifične prepreke i radosti, zato je neophodno da celim putem vidite svoje dete onakvo kakvo ono zaista jeste.

Praktičnim savetima, ovaj priručnik pomoći će vam da uspostavite ritam, stvorite porodicu u čijem će vam krugu svima biti prijatno, a vaše dete će se uvek osećati sigurno i znati da je dobrodošlo.

Prve dve godine života zaista su čudesne. Neverovatno je odgajiti dete od male, nemoćne bebe koja puzi, do deteta koje korača pored vas i govori. U jednom trenutku ono ne može ništa, u sledećem može sve.
Dve godine su čitava večnost, zaseban univerzum.

Često je teško, ali ćete naučiti kako da budete spremni na sve. Biće dana kada ćete se pitati da li sve radite kako treba, a biće i dana kada ćete spoznati radost kakvu niste mogli ni da zamislite.

Autorka ovog neverovatnog priručnika Hedvig Montgomeri rođena je u Oslu. Više od dvadeset godina bavi se privatnom praksom i pomaže roditeljima i deci da se bolje povežu, steknu poverenje jedni u druge i razviju harmoničan odnos.

Najpopularniji priručnik za vaspitanje Mudar roditelj pisan je u skladu s evropskim shvatanjima roditeljstva i vaspitanja. Jasno, koncizno i nadahnjujuće štivo doprinelo je da se u njemu mnogi roditelji prepoznaju.
Oba priručnika, za razvoj bebe, a kasnije i vaspitanje deteta posle druge godine života možete pronaći u Vulkan izdavaštvu.

Izvor:  Vulkan izdavaštvo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *