Legalna sredstva

Legalna sredstva za samoodbranu

Elektrošokeri i biber sprejevi za Samoodbranu!

Legalna sredstva za samoodbranu Aikido tehnike, bežanje, bezbroj kurseva borilačkih veština. Sve te različite opcije samoodbrane na nebezbednim ulicama. Napadača, nažalost, ima na svakom koraku i zato uvek i svuda moramo biti obezbeđeni, da ne bi došlo do neprijatnih situacija. Zato vam Military shop nudi dobar izbor prigodnih ,,alatki“ za samoodbranu, koje možete nositi svuda sa sobom u svrhu vaše bezbednosti.

Elektrošokeri

Iz kategorije taktička oprema za vas izdvajamo tri vrste elektrošokera izuzetnog kvaliteta  i izdržljivosti kao Legalna sredstva. Pomenuti elektrošokeri mogu biti svrstani i u kategoriju oprema za policiju.

Prvi nam dolazi od firme Sabre red, i garantuje dugogodišnji kvalitet. Napravljen je od legure aluminijuma i čvrstih materijala, što mu obećava dugotrajnost. Bitno je pomenuti i to da ovaj proizvod ima i dve godine garancije, pa ne morate brinuti. Poseduje bateriju koja se puni, a uz njega dobijate i šnalu za džep, futrolu u koju možete da ga odložite, i adapter i kabl za punjenje. Ovaj elektrošoker u sebi ima ugrađen sigurnosni prekidač, koji sprečava slučajno paljenje, tako da možete biti sigurni da ne može sam da se aktivira. Izuzetne je snage, koja iznosi 1.139 uC, a aktiviranje istoimenog proizvoda obećava zaustavljanje protivnika i pruža mu bol.

Sabre red elektrošoker i led lampa

 

Elektrošoker i led lampa Sabre red

Od istog proizvođača dolazi nam još jedan elektrošoker, koga klasifikuje veća snaga od 1480 mikro kulona, sa garancijom i praktičnom dimenzijom, pa ga lako možete spakovati u svoju svakodnevnu torbu. Ono što je bitno napomenuti je to što ovaj artikal ima obezbeđen Stop-strap technology. Odnosno proizvod ne može da se aktivira ukoliko je odvojen od svoje trake, koja se kači oko zgloba, te ako padne u ruke napadača on je potpuno neupotrebljiv. Svi elektrošokeri iz naše ponude imaju u sebi ugradjenu LED lampu različitih jačina, koja vam omogućava bezbednost u mračnim područjima. Takođe, svi proizvodi su testirani nakon proizvodnje.

Biber sprejevi

Na military shop sajtu možete naći i veliki zbor suzavaca ili drugačije biber sprejeva visokog kvaliteta, rađeni za vašu bezbednost. Ovo sredstvo samoodbrane dozvoljeno je i legalno za nošenje sa sobom u vidu samoodbrane od 2016-e godine. Tako da sada i kao civil možete biti bezbedni uz ovo mini oružje. Iz naše ponude za vas možemo izdvojiti nekoliko biber sprejeva izuzetnog kvaliteta, pa da počnemo.

Biber sprej – privezak za ključeve

Biber sprej privezak za ključeve Sabre

Od izuzetne firme Sabre red izdvajamo biber sprej u vidu priveska za ključeve. Napravljen je u SAD-u i garantuje kvalitet i funkcionanost i do četiri godine. Ovaj proizvod odlikuje moć do čak 25x prskanja, što je u proseku 5x više od konkurentnih artikla iz ponude. Raspršaj eliminiše uticaj vetra oko sebe, pa sprej dolazi samo do mete. Ono što je jako bitno napomenuti je do da ovaj biber sprej ima UV sistem bojenja, pa omogućava lakše prepoznavanje mete. Napravljen je u roze boji, te je prigodan za pripadnice nežnijeg pola.

Taktički biber sprej sa futrolom

Tu je i Sabre red taktički biber sprej sa vrhom na preklop i futrolom, koji vam omogućava oko 18 prskanja. Takodje je napravljen u SAD-u, a njegov sistem preklopa onemogućava slučajnu aktivaciju. Ono što ovaj suzavac izdvaja je to što mlaz izlazi u gelastoj formi, i naravno omogućen sistem bojenja radi lakšeg identifikovanj žrtve.

Tu su  sabre red suzavci sa ugrađenom šnalom za nošenje. Garantuje eliminisanje uticaja vetra, pogađa metu, ima sistem UV bojenja, radi lakše identifikacije, a što je najbitnije, omogućava i do 35 prskanja Napravljen je u crnoj i roze boji, pa su i u ovom slučaju obezbeđene pripadnice lepšeg pola.

Pogledajte ih ovde – Sabre biber sprej sa šnalom za nošenje

I elektrošokeri i biber sprejevi ispitani su, uz obezbeđenu garanciju, pa je vaša bezbednost osigurana. Dejstvo je trenutno, a predstavlja vaš glavni adut u samoodbrani, zato, čemu gubljenje vremena u traženju onog pravog sistema samoodbrane, kad je rešenje na samo par klikova od vas. Posetite naš Militay shop sajt i izaberite ono najbolje iz naše ponude.

PROČITAJTE : KIJA NE TRPI HEJTERE, OVAKO IM JE ZAPUŠILA USTA

IZVOR: Militay shop

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *