Otkrijte mistične tajne sopstvene prošlosti ....Da li ste nekada osetili kao da ste neko iskustvo već doživeli?

Otkrijte mistične tajne sopstvene prošlosti:
Šta ste bili u prethodnom životu

Otkrijte mistične tajne sopstvene prošlosti ….Da li ste nekada osetili kao da ste neko iskustvo već doživeli?

Ponavljali su vam se snovi o određenom mestu ili vremenu? Ili ste možda već od prvog trenutka osetili neobičnu bliskost s nekim koga ste tek upoznali? Svi takvi doživljaji – i još mnogo toga drugog – zapravo su tragovi prethodnih života. U knjizi Šta ste bili u prethodnom životu čuveni autor Ted Endruz objašnjava kako nam znanje o prošlosti pomaže da spoznamo duhovni smisao u ovom životu.

On otkriva kako da bezbedno i lako istražimo sećanja o prethodnim životima i ta saznanja iskoristimo za duhovni rast i razvoj, za prepoznavanje srodne duše, kao i za sveobuhvatno razumevanje istinske svrhe sopstvenog života.

PROČITAJTE JOŠSrbija i Rusija osnivaju Institut za očuvanje sećanja na borbu protiv fašizma

Ted Endruz bio je posvećen pisac, učenik i predavač na metafizičkim i spiritualnim poljima. Vodio je seminare, simpozijume, radionice i držao govore o brojnim aspektima drevnog misticizma. Radio je na analizama prošlih života, tumačenju aure, numerologiji, tarotu i kabali, kao metodama za razvoj i podsticanje unutrašnjeg potencijala.

Bio je vidovit i stekao je potvrdu o svom duhovnom posredovanju, kao i diplome za osnovne nivoe hipnoze i akupresuru. Ted se bavio i proučavanjem i upotrebom biljaka na alternativan način.

Osim što je objavio veliki broj knjiga, aktivno je doprineo kao autor brojnih tekstova u mnogim časopisima o metafizici. Ljubitelji ezoterije mogu potražiti knjigu Šta ste bili u prethodnom životu u svim Vulkan knjižarama, kao i na sajtu Izdavaštva www.vulkani.rs.

Izvor: www.vulkani.rs.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *