Novi bestseler Gijoma Musoa „Neznanka sa Sene“

Novi bestseler Gijoma Musoa „Neznanka sa Sene“ 

Novi bestseler Gijoma Musoa „Neznanka sa Sene“, sve one koji s nestrpljenjem iščekuju novi roman francuskog majstora napetosti obradovaće vest da je triler Neznanka sa Sene u prodaji. Izvanredno satkana priča, inspirisana legendom o najljubljenijoj ženi na svetu, povešće vas u senovitu i zagonetnu atmosferu francuske prestonice i novu briljantnu misteriju Gijoma Musoa.Jedne maglovite noći, nekoliko dana pre Božića, jedna devojka pronađena je na obali Sene. Nema odeću na sebi, ničega se ne seća, ali je i dalje živa. Zagonetna žena uspeva da pobegne iz bolnice i nestaje bez traga, ali DNK analize i fotografije otkrivaju njen identitet: u pitanju je pijanistkinja Milena Bergman. Ipak, nešto se ne uklapa: ova slavna umetnica je mrtva, poginula je u avionskoj nesreći pre više od godinu dana. Da li je moguće u isto vreme biti živ i mrtav?

PROČITAJTE JOŠ:
SVETSKA LETNJA AKADEMIJA TEATRA POKRETA I PANTOMIME

Istraga o ženi koja je i živa i mrtva prožeta je mitom o jednom od dvanaest olimpskih bogova. U ovom romanu ubistva nose potpis Dionisovog kulta. Obično ga predstavljaju kao boga vinove loze i vina, ali on je i bog opijenosti i prestupa, ekscesa i ludila, gospodar iluzija, stvarajuća i razarajuća sila.

Novi bestseler Gijoma Musoa „Neznanka sa Sene“Šta nas tera da lažemo? Koje su to strasti koje nas čine nerazumnim? Saznajte u novoj uzbudljivoj i izazovnoj priči Gijoma Musoa!Roman je inspirisan legendom starom dva veka koja nikada nije prestala da fascinira pisce, pesnike, fotografe, umetnike. U Parizu krajem XIX veka, na obali Sene pronađeno je telo žene, toliko lepe da je napravljena posmrtna maska njenog lica. Mlada žena nikada nije identifikovana.Zagonetni triler nabijen napetošću do poslednje stranice Neznanka sa Sene potražite na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

IZVOR:vulkani.rs 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *