Apatinska pivara upozorava na lažnu nagradnu igru Jelen piva

Apatinska pivara upozorava na lažnu nagradnu igru Jelen piva

Apatinska pivara je identifikovala phishing link koji oglašava lažnu nagradnu igru Jelen piva na viberu i sličnim sistemima elektronske komunikacije, koja neovlašćeno koristi naziv i logo Jelen piva.

Imajući u vidu da je u pitanju lažni link sa nazivom navodne nagradne igre “Jelen pivo – poklon za 266. godišnjicu” preko koje se potencijalno prikupljaju i zloupotrebljavaju lični podaci, ovom prilikom apelujemo na potrošače i sva zainteresovana lica da ne otvaraju ovaj link i ne učestvuju u ovoj i sličnim lažnim nagradnim igrama.

Apatinska pivara je preduzela mere radi sprečavanja prevarne aktivnosti i otkrivanja počinilaca ovog krivičnog dela.

APATINSKA PIVARA – PREKO DVA I PO VEKA PIVARSKA TRADICIJA

Kada su stari pivari te davne 1756. godine podigli čaše da nazdrave prvom pivu koje su napravili u svojoj maloj radionici, nisu mogli ni da pretpostave da je to samo početak jedne pivske priče koja teče više od dva i po veka.
Od „Carske pivare“ u Apatinu, do trećeg najvećeg proizvođača piva na svetu, bilo je potrebno uložiti mnogo pivarskog znanja, iskustva i umeća.

Pod sloganom „Samo snažno!“ Jelen Pivo u naredne tri godine navija za fudbalsku reprezentaciju Srbije. Fudbalski savez Srbije i Apatinska pivara potpisali su trogodišnji Ugovor o saradnji, kojim Jelen Pivo potvrđuje snažnu podršku koju brend već godinama pruža fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: Više joda za bolje pamćenje i koncentraciju

Apatinska pivara je danas najstarija aktivna pivara u regionu, a njen razvoj je oduvek bio povezan sa privrednim i kulturnim razvojem čitavog Gornjeg Podunavlja. Generacije Apatinaca su svoj radni vek proveli u pivari, a danas u kompaniji radi veliki broj mladih ljudi koji primenjujući savremene standarde u proizvodnji, uspešno nastavljaju tradiciju starih pivara.

Od juna 2012. godine, Apatinska pivara je članica Molson Coors Brewing Company, grupacije koja je prava riznica najpoznatijih pivarskih brendova sa svih svetskih meridijana i tržišta.
Apatinska pivara i Jelen pivo su takođe ponosni prijatelj Paraolimpijskog komiteta Srbije u okviru koga podržavaju naše paraolimpijce tokom celog olimpijskog ciklusa, do sledećih igara u Tokiju 2020. godine. Kroz partnerstvo u okviru projekta „Šampioni svaki dan“ pivara motiviše sve osobe sa invaliditetom i pruža im podršku da se što više uključe u sport.

IZVOR: APATINSKA PIVARA 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *